Amazing Oriental opent grootste Aziatische supermarkt van Nederland in Ypenburg

Amazing Oriental supermarkt ypenburg

Bron: Twitter Amazing Oriental

Op maandag 15 augustus 2016 opent Amazing Oriental de deuren van de grootste Aziatische supermarkt van Nederland in Ypenburg, dat meldt de winkelketen via Twitter.

Verhuizing Delft
Het huidige filiaal van Amazing Oriental in Delft sluit haar deuren en verhuist naar de Laan van Heemstede 36 (langs de A13) in Ypenburg. De verhuizing naar Den Haag betekent een verdubbeling van het winkeloppervlak.

Supermarkt en restaurant
In totaal heeft de winkel een oppervlak van 1800 vierkante meter, wat dit filiaal tot de grootste Aziatische supermarkt van Nederland maakt. Ook beschikt de nieuwe winkel over een restaurant van 300 vierkante meter en gratis parkeergelegenheid voor bezoekers.

Over Amazing Oriental
Amazing Oriental is dertig jaar geleden opgezet en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot de grootste Aziatische supermarktketen van Nederland. In totaal heeft de winkelketen al twintig supermarkten door heel Nederland, waar de liefhebber van de Aziatische keuken terecht kan voor allerlei producten. In het centrum van Den Haag heeft Amazing Oriental al twee vestigingen: in winkelcomplex Spuimarkt en bij de Markthof.

21263 getoond, 5171 bekeken

One thought on “Amazing Oriental opent grootste Aziatische supermarkt van Nederland in Ypenburg

  1. amazing otiental. Geweldige winkel met echt alles.
    ! opmerking: we zouden graag het restaurant gedeelte warmer aangekleed zien. Het nodigt ons die heel dichtbij wonen niet om er te gaan eten jammer. We komen dan maar eten halen, kan hier iets aangedaan worden. Mevr M v Bijsterveld nootdorp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *