AnimeCon 2018: 15 t/m 17 juni in World Forum The Hague

Foto: Robert John Henderson

Van vrijdag 15 tot en met zondag 17 juni 2018 zal AnimeCon weer plaatsvinden in World Forum The Hague. Duizenden verklede liefhebbers van anime, cosplay en games zullen de straten rondom World Forum sieren en zorgen voor veel verbaasde blikken. De zakelijke Internationale Zone wordt al jaren rond deze tijd verrast door de vrolijke verschijningen van de Cosplayers.

AnimeCon 2018

Anime is een veelzijdig, kleurrijk, multimediaal festival dat niemand met enige interesse in Japanse populaire cultuur mag missen. Tijdens AnimeCon kunnen liefhebbers van games, animaties (anime), film, strips (manga), kostuums (cosplay), et cetera zich een weekend lang uitleven in World Forum in Den Haag. Afgelopen jaren kwamen meer dan 10.000 mensen af op AnimeCon. De bezoekers zijn van alle leeftijden en komen vanuit verscheidene landen naar World Forum om dit festival bij te wonen.

Het thema van AnimeCon 2018 zal ‘Queens of The Tound Table’ zijn. Het festival is voor iedereen te bezoeken, ga voor meer informatie en het bestellen van tickets naar de website van AnimeCon. Kom alvast in de stemming met leuke fotoverslagen van edities uit 2014 en 2015 gemaakt door Robert John Henderson. 

4972 getoond, 625 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *