Back to the sixties: eerste editie Haags Beat Festival in Zuiderparktheater

Haags Beat Festival 2017 zuiderparktheater den haag 23 juli 2017

Op zondag 23 juli 2017 presenteert Stichting Popagenda Scheveningen in samenwerking met het Zuiderparktheater het Haags Beat Festival. De organisatie en het openluchttheater willen met dit festival graag een eerbetoon brengen aan de artiesten die Den Haag voor eeuwig op de kaart hebben gezet in de geschiedenis van de popmuziek.

Programma
Het Haags Beat Festival heeft een programma om je vingers bij af te likken: Jan Akkerman & My Brainbox ft. Bert Heerink – George Baker – Rob Bolland – Rinus Gerritsen – The Crazy Rockers – Pat Smith – Hallo Venray – URBAN HEROES: Evert Nieuwstede & Jaap de Jonckheere – The Scarlets – The Magic Strangers – The Stangs – Florence Rockt.

Voorts delen artiesten uit de Beatgeneratie prachtige anekdotes, gevoed door dagvoorzitter/presentator Fred Zuiderwijk. Wie deze artiesten zijn, blijft nog even een verrassing. Tevens zal een aantal legendes onderscheiden worden met een gemeentelijk stadsspeld!

Eten en drinken
Met een traditioneel Indische cateraar en verschillende kleurrijke foodtrucks binnen de poorten van het openluchttheater, maakt de organisatie het feest compleet: samen eten, drinken, kletsen, meet & greet, dansen en genieten van muziek!

Over Stichting Popagenda Scheveningen
Stichting Popagenda Scheveningen heeft onder meer als doel live muziek in elk stadsdeel van Den Haag te promoten door het bedenken en organiseren van (grote) popcultuur-maatschappelijke evenementen en festivals voor inwoners, bezoekers en ondernemers van het betreffende stadsdeel.

Tickets Haags Beat Festival (incl. servicekosten)

  • Voorverkoop: € 11,00
  • Aan de poort: € 15,00
  • Ooievaarspas: € 6,00. Vul in de kolom voor ‘kaarten’ allereerst de actiecode Ooievaarspas in, klik op het driehoekje en volg de rest van de reservering. Let op: U kunt op elke pas maar 1 kaartje bestellen en moet het kaartje aan de kassa laten controleren.

De tickets zijn hier verkrijgbaar.

Bezoekadres & Contact
Zuiderparktheater, Den Haag
Henriëtte Roland Holstweg 100
2533 ST Den Haag
info@zuiderparktheater.nl

5865 getoond, 495 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *