Batenburg Techniek eerste Host City Sponsor Volvo Ocean Race Finish 2018

Foto: Race Village Den Haag 2015 - Bron: Persbericht

Foto: Race Village Den Haag 2015 (Persbericht)

Den Haag organiseert voor het eerst in de historie de finish van de legendarische Volvo Ocean Race in juni 2018. De ogen van alle zeilliefhebbers wereldwijd zullen op Nederland gericht zijn als de deelnemende teams na acht maanden van intense strijd aankomen in Den Haag: De Ultieme Bestemming. Technisch dienstverlener Batenburg Techniek is het eerste bedrijf dat zich als host city sponsor officieel verbindt aan dit internationale topsportevenement.

Feest voor iedereen
De finish van de Volvo Ocean Race in Den Haag wordt een feest voor de hele Nederlandse en internationale zeilcommunity. Acht dagen lang staat alles in de haven van Scheveningen in het teken van zeilen en watersport. De finish, van 24 juni tot en met 1 juli 2018, belooft een festijn te worden voor zeilers, het grote publiek en het bedrijfsleven. De toegang is gratis.

Een van de grootste business to business events
De Volvo Ocean Race is, op de Olympische Spelen na, het grootste business-to-business sportevenement ter wereld. Voor diegenen die het niet precies meer weten: De Volvo Ocean Race werd tot op heden elke drie jaar georganiseerd. Vanaf deze editie gaat de race elke twee jaar van start.

In 2015 deed de race Den Haag ook aan voor een driedaagse pit-stop waar meer dan 125.000 mensen op afkwamen. Dit mondiale zeilavontuur start in oktober van dit jaar in Alicante en voert de zeilers, waaronder namens Nederland team AkzoNobel en Team Brunel, door vier oceanen, langs zes continenten en 12 wereldsteden.

Onvergetelijke ervaring voor Batenburg Techniek
Batenburg Techniek gaat deze editie gebruiken om de verschillende activiteiten binnen het bedrijf een gezamenlijk platform te bieden. Voor klanten en relaties is er een op maat gemaakt hospitality programma ontwikkeld zodat zij de Volvo Ocean Race van dichtbij mee kunnen maken.

Foto: Batenburg Techniek werkt in het hart van de smart industry (Persbericht)

Foto: Batenburg Techniek werkt in het hart van de smart industry (Persbericht)

Ralph van den Broek, de CEO van Batenburg Techniek, kijkt uit naar de samenwerking. “De zeilers zijn tijdens de Volvo Ocean Race elke dag gefocust om samen het maximale uit hun schip én de mens te halen. Die parallel trekken we graag met Batenburg Techniek. Waar we elke dag bezig zijn om met een slimmere focus op nieuwe technieken oplossingen te realiseren voor onze klanten. Niet alleen voor de race van vandaag maar vooral die van morgen!”

Over Batenburg Techniek
Batenburg Techniek werkt als technisch dienstverlener in het hart van de ‘smart industry’. Met circa 900 specialisten richt Batenburg Techniek zich op het slimmer, veiliger en duurzamer maken van de productie, teelt en vastgoedexploitatie van klanten in de industrie en infra. Vanuit drie divisies – Handel en Assemblage, Industriële Automatisering en Gebouwgebonden Installaties – worden slimme componenten geleverd, geïnstalleerd en hoogwaardige software ontworpen om processen te besturen. Voor meer informatie, bezoek batenburg.nl.

Foto: De twee Nederlandse teams op weg naar de Ultieme Bestemming!(Persbericht)

Foto: De twee Nederlandse teams op weg naar de Ultieme Bestemming! (Persbericht)

 

1942 getoond, 72 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *