Beatrix II in Den Haag gekocht door Goldman Sachs Group

Steenworp logo

Het Dutch Office Fund onder beheer van CBRE Global Investors heeft kantoorgebouw Beatrix II aan de Prinses Beatrixlaan 23 in Den Haag verkocht. Koper is een onderdeel van Goldman Sachs Group. Volgens het kadaster is € 59 mln voor het kantoorpand betaald. Beatrix II omvat 28.033 m2 kantoorruimte en 223 parkeerplaatsen. Het gebouw is volledig verhuurd.

Ronald van der Waal, fondsmanager van het Dutch Office Fund, zegt over de verkoop: ‘We zijn voortdurend bezig met het optimaliseren van onze portefeuille. Wij zijn van plan de middelen die de verkoop oplevert te investerenin in nieuwe projecten als WTC Utrecht, Noma House in Amsterdam en de beoogde uitbreiding van het WTC op de Amsterdamse Zuidas.

CBRE Dutch office Fund is een niet-genoteerd vastgoedfonds dat onder beheer is van CBRE Global Investors met een portefeuille van € 1,6 mrd. Het fonds focust op kantoorgebouwen van hoge kwaliteit op top-locaties in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Bij deze transactie liet CBRE GI zich adviseren door Savills en Houthoff.

Bron: PropertyNL, 08-12-2017

Op zoek naar huisvesting voor uw bedrijf?
Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden. Neem contact op via de website, info@Steenworp.nl of 070-3141516.

1861 getoond, 139 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *