Bedrijvenlocatie Harbour Village Rijswijk afgerond

Harbour Village RijswijkOp dinsdag 24 juli 2018 is de afronding van het project Harbour Village feestelijk gevierd. Rijswijk is een nieuwe bedrijvenlocatie rijker, met in totaal 66 units.

Harbour Village is een ontwikkeling van Heembouw, in samenwerking met het Industrieschap de Plaspoelpolder (IPP) en de gemeente Rijswijk. Deze gebiedsontwikkeling is in vier fasen gerealiseerd. De bouw van fase 1 ging in juli 2014 van start en nu, 4 jaar later, zijn de laatste van de in totaal 66 bedrijfsunits opgeleverd.

Ter gelegenheid van de afronding van het project bood Heembouw een kleurrijk mozaïekbankje aan. Dit werd onthuld door de Rijswijkse wethouder Armand van de Laan, directeur IPP Jan Brugman, bestuurslid IPP, wethouder van Den Haag Richard de Mos en Léon Heddes, algemeen directeur Werken van Heembouw.

De ligging aan de Rijswijkse haven en het gevarieerde gevelbeeld maken Harbour Village tot een aantrekkelijke vestigingslocatie. De ondernemers die zich hier al gevestigd hebben, zijn voor het overgrote deel uit de regio groot Rijswijk afkomstig.
Voor ondernemers die niet in Harbour Village terecht konden, is er in Rijswijk ook project De Comphaan.

OP ZOEK NAAR HUISVESTING VOOR UW BEDRIJF?
Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden. Neem contact op via de website, info@Steenworp.nl of 070-3141516.

1737 getoond, 39 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *