Bekijk de aftermovie van het Ondernemersplein 2016

Het Ondernemersplein is hét businessevenement voor Haagse ondernemers en werd voor de achtste keer georganiseerd door de Gemeente Den Haag en Rabobank Regio Den Haag.

Het thema van 2016 was ‘Grenzeloos Ondernemen’. Tijdens het Ondernemersontbijt werd de Zilveren Ooievaar, dé Haagse Ondernemersprijs, uitgereikt aan eVision. Aansluitend konden deelnemers één van de drie interactieve kennissessies rondom internationaal zaken doen in India, United Kingdom of België bijwonen. Tijdens de Rabo Powerlunch voorzag Danny Mekic, in 2009 uitgeroepen tot meest succesvolle jonge ondernemer van Nederland, ondernemers van inspiratie.

Na de lunch gingen deelnemers met elkaar in gesprek over ondernemen in 2030 en maakten zij kennis met generaties X/Y/Z. Middels de Roadmap Next Economy werd ondernemers een routekaart gepresenteerd voor de komende tien jaar, met scenario’s om optimaal te kunnen inspelen op de wereldwijde economische ontwikkelingen. De middag werd afgesloten met de uitreiking van de Dromen Denken Doen (DDD) Award aan Flex Stagiair. Tot slot was er tijd om te netwerken en kennis te maken met de business clubs in Den Haag bij de diverse horeca gelegenheden rond het Plein.

Onze cameraman Sander Paardekooper maakte de aftermovie van het Ondernemersplein 2016.

1229 getoond, 133 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *