Benefiet voor Nepal: strandmiddag bij strandtent De Kwartel – 1 sept 2018

Op zaterdag 1 september 2018 organiseert de Stichting 6 Degrees Academy for Women van 12.00 – 21.00 uur een superleuke strandmiddag bij strandpaviljoen de Kwartel in Den Haag om geld in te zamelen voor een heel bijzonder project.

Benefiet voor Nepal 1 september 2018 strandpaviljoen de Kwartel in Den Haag Stichting 6 Degrees Academy for Women

Foto: Gita Pelinck

De middag heeft tot doel 15 vrouwen in Nepal op te leiden tot natuurgidsen. Als gecertificeerde gidsen kunnen deze vrouwen toeristen rondleiden in een van de mooiste natuurparken in Nepal. Zo kunnen zij een eigen inkomen verdienen waarmee ze hun familie en lokale gemeenschap economisch sterker kunnen maken. De vrouwen betalen een groot deel van hun opleidingskosten weer terug om ook andere vrouwen in staat te stellen een training te volgen. Zo geven ze het stokje door aan elkaar en wordt er een netwerk opgebouwd van vrouwen die elkaar actief ondersteunen.

Benefiet voor Nepal

Tijdens de strandmiddag, kun je deelnemen aan verschillende activiteiten (o.a. sport, spel, wellness en een overheerlijke barbecue) waarmee je direct een bijdrage levert aan de totstandkoming van dit bijzondere project. Aan het eind van de dag hoopt 6 Degrees Academy for Women genoeg geld ingezameld te hebben om deze groep vrouwen te kunnen laten starten met de opleiding tot natuurgids.

Je bent van harte welkom om langs te komen en deel te nemen aan alle activiteiten tijdens de Benefiet voor Nepal. Er is voor ieder wat wils: sportieve workshops onder leiding van professionele docenten. Denk aan beachbiken, bootcamp, yoga surfen, beachvolleybal, creatieve workshops en voetmassages.

Heb je interesse om langs te komen op deze gezellige dag voor het goede doel? Dan vragen we je om je even aan te melden via deze link.

Benefiet voor Nepal 1 september 2018 strandpaviljoen de Kwartel in Den Haag Stichting 6 Degrees Academy for Women

Over Stichting 6 Degrees Academy for Woman
6 Degrees Academy for Women is opgericht in 2017 en biedt vrouwen in ontwikkelingslanden trainingen aan die hen in staat stellen om een betaalde baan te krijgen buiten de traditionele sectoren waar vrouwen nu werkzaam zijn. Veel vrouwen in ontwikkelingslanden geven aan, dat ze graag in andere beroepen en sectoren willen werken. Hiertoe krijgen zij vaak nog niet de kans. 6 Degrees Academy for Women wil vrouwen die kans wel bieden. De trainingsprojecten zijn kleinschalig. De selectie van kandidaten voor de trainingen is streng: De vrouwen moeten de juiste basisvaardigheden hebben en gemotiveerd zijn. Ook moeten zij kunnen rekenen op de steun van hun gemeenschap en een deel van de trainingskosten binnen een termijn terugbetalen.

Er wordt gewerkt met lokale partnerorganisaties die de cultuur, lokale wet en regelgeving kennen, een goed netwerk hebben en de vrouwen voor, tijdens en na de trainingen begeleiden en ondersteunen.

Stichting 6 Degrees Academy for Women is geregistreerd onder KvK nummer 70311781 en heeft de ANBI status.

Voor meer informatie
Gita Pelinck: gita@6dafw.org
Debbie Middendorp: debbie@6dafw.org
www.6dafw.org

3768 getoond, 234 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *