Bereikbaarheid Vuurwerkfestival Scheveningen 2016

Vuurwerkfestival Scheveningen 2016Ieder jaar is het weer een groot succes en komen er hordes mensen op af: het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen. Ook 12, 13, 19 en 20 augustus 2016 wordt er grote drukte verwacht en daarom wordt het aangeraden om met het openbaar vervoer te komen. Dan is het natuurlijk wel zo makkelijk om te weten welke trein, tram en benenwagen je moet pakken en deze blog gaat jou dat allemaal vertellen.

Bereikbaarheid openbaar vervoer

Vanaf de stations Hollands Spoor en Den Haag Centraal kun je het beste gebruikmaken van tram 1, 9, 11 en bus 22 van de HTM. Op die manier ben je binnen een kwartiertje op het strand. Met tram 1 en 9 en bus 22 stap je uit bij halte Kurhausplein. Kom je vanaf Station HS met tram 11, dan kun je doorrijden tot de eindhalte en doorlopen naar De Pier. Vanaf de treinstations kun je ook de bus nemen: lijn 23 rijdt naar Scheveningen Bad. Tijdens het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen 2016 zullen er extra trams en bussen worden ingezet. Wil je later terug, dan kun je de HTM-nachtbus terug pakken. Kijk hier voor meer informatie.

Parkeren tijdens Vuurwerkfestival Scheveningen 2016

Ben je eigenwijs en kom je toch met de auto naar Vuurwerkfestival Scheveningen 2016? Dan kun je het beste parkeren in Parking Scheveningen Bad aan de Zwolsestraat, waar standaard de meeste plek is. Houd wel rekening met extra reistijd vanwege grote drukte en afsluitingen. Kijk hier voor de actuele drukte en de bezetting van de parkeergarages.
Je kunt ook gebruikmaken van verschillende Park & Rides. Op die manier worden files vermeden en bespaar je parkeergeld. Kijk hier voor meer informatie en tips om bij het Scheveningse strand te komen.

Bekijk hier het programma van het Vuurwerkfestival 2016 en de deelnemende landen.

25035 getoond, 2416 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *