Betovering en nostalgie op Kijkduin tijdens Boulevard of Golden Music

Terwijl de zon prachtig ondergaat op Kijkduin staan een moeder en oma te glimmen van trots vanwege het bruisende en zinderende optreden van hun zoon en kleinzoon Lesley die bij een temperatuur van ver boven de dertig graden fenomeen ELVIS muzikaal doet herleven. Voor de honderden babyboomers op de Boulevard van Kijkduin is het muzikaal smullen met de muziek uit hun jeugd tijdens de Boulevard of Golden Music.

Boulevard of Golden Music Kijkduin

Lesley Presley op Kijkduin

Mensen verlaten de gezellige terrassen op Kijkduin om te zien én te horen dat Elvis Presley verder leeft in de persoon van Lesley Ruitenbeek. Al zijn hits komen voorbij en het publiek kan er geen genoeg van krijgen en de vooraf beoogde optreedtijd wordt fors overschreden. Het kan allemaal tijdens de Boulevard of Golden Music waar zowel oud(er) als jong volop geniet van de sfeer, de gezelligheid, het weer én natuurlijk de muziek van toen.

Boulevard of Golden Music Kijkduin

Foto: Martin Reitsma

Presentatrice Esther Regenbogen, die ook nog stewardess is bij de KLM, komt rechtstreeks vanaf Schiphol met koffers en al aan op de Boulevard van Kijkduin. Ze heeft er net een vermoeiende werkreis vanuit Peking (China) opzitten maar dat deert haar allerminst. Samen met vader Boudewijn is de Boulevard of Golden Music ook hun passie die ze met verve presenteren. Gastvrouw Els de Wit is niets te veel, ze loopt regelmatig van de kleedkamer in het Atlantic Hotel naar de Boulevard om de optredende acts te begeleiden, water aan te leveren op het bloedhete podium en als dat op is zoekt ze een horecagelegenheid om de leden van de band Nightcall te voorzien van blikjes met drank. Het tekent haar gedrevenheid, alles voor de muziek en muzikanten.

Boulevard of Golden Music Kijkduin

Gezellig publiek op Kijkduin

Een zelfde gedrevenheid die ook Marcel Planken en Robin Stuifzand dé mannen van het geluid – The Magic of Sound –  aan de dag leggen.De band Nightcall geeft een heerlijk ‘rockend’ optreden waarbij het publiek staat te swingen op de Boulevard. Er is van alles te zien, van oude brommers, dansers in fifties outfit, meegebrachte huisdieren tot en met jonge gezinnen die de muziek uit de tijd van hun ouders ook wel eens willen meemaken. Ooit was zangeres Mariska Versteegh van Nightcall te zien op tv als mooiste meisje van de klas, in Equador richtte ze een kindertehuis op: Villa Tica en deed er veel goed werk en deze middag staat ze met haar muzikale mannen te rocken op de Boulevard.

Boulevard of Golden Music Kijkduin

De organisatie en muziekacts op Kijkduin

Het is opnieuw een onvergetelijke middag en terwijl de zon langzaam ondergaat blijf het nog lang gezellig op Kijkduin. De komende weken nog veel muziek op de zondag op de Boulevard van Kijkduin. Komende zondag 12 augustus Greenhouse en Aquarium. Het evenement wordt u aangeboden door de ondernemers van Kijkduin, Beach Resort Kijkduin, 2 Inspire, Rainbow International Presentaties i.s.m. het Haags Popcentrum.  Kijkduin is de gezellige kleinschalige familiebadplaats waar ondanks de verbouwing het nog steeds goed vertoeven is met gezellige terrassen, leuke winkels en veel sfeer. Parkeren is nog altijd gratis.

 

2110 getoond, 410 bekeken

3 thoughts on “Betovering en nostalgie op Kijkduin tijdens Boulevard of Golden Music

  1. reactie op Ron en Bea; als je je eigen recensies schrijft is de berichtgeving altijd uitmuntend en het evenement succesvol

  2. De auteur van dit levendig en sfeervol artikel heeft velen in een verdiend zonnetje gezet! Zelf echter is hij ook een van de motoren achter de Boulevard Of Golden Music .
    Wij wensen dus ook Martin en de vele fotografen die dit fantastische evenement vorm geven en op sociale media verslaan veel energie en gezondheid zodat, natuurlijk met steun van de sponsoren hier honderden nog jaren van kunnen blijven genieten. Terecht vonden we weer veel van de bezoekers na afloop in een van de restaurants, nagenietend van een fijne middag.

    Ron en Bea
    Chapeau!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *