Bewust eten met Hofpas: 6 plekken met voordeel voor een gezonde maaltijd!

Minder vlees nuttigen en vaker plantaardig eten. Het is allang geen hype meer en velen van ons proberen dit doel dan ook na te streven. Inmiddels heeft Den Haag veel bijzondere en lekkere plekjes, waar je kunt genieten van biologische, vegetarische en veganistische specialiteiten. Van eco-supermarkten tot gezonde pizzeria’s, er is van alles wat. Hieronder vind je 6 Hofpaspartners, waarbij je een leuke korting of extraatje krijgt.  

1. Jantje The Veggie Doctor 10% korting op de rekening

Ooit vegetarische roti geprobeerd? Of een vegan kapsalon? Bij Jantje kan je terecht voor vele Indiase, Surinaamse, Turkse en Nederlandse gerechten. De vleesvervangers zijn hier haast niet van echt te onderscheiden.

2. Crust House Pizza – 10% korting op de rekening

Pizzabodems van maismeel, rode bietjes, spinazie en zelfs bloemkool. Crust House Pizza is jouw nieuwe gezonde pizzeria! Met een mix van de Amerikaanse, Europese en Midden-Oosterse keuken, brengt Crust House nieuwe smaken en stijlen.

crust house pizza korting

Foto: Crust House Pizza

3. Restaurant Hagedis – Het 3 gangen weekmenu van €18,50 voor €15

Heerlijke, verse maaltijden met verrassende combinaties en smaken. Restaurant Hagedis heeft een wisselende seizoenskaart en een groot assortiment bijpassende wijnen, bieren en heel veel heerlijke sappen en frisdranken.

4. EkoPlaza Kerkplein – GRATIS kop biologische koffie of thee naar keuze

Hier vind je voedsel zoals het bedoeld is. Vol voedingsstoffen, gif vrij, rijk aan smaak en zonder synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Daarnaast wordt alles zoveel mogelijk plasticvrij geproduceerd.

5. Club Vers – 10% korting op de rekening

Van een ‘All Day Breakfast’ tot een gezonde sushi bowl, voor een gezond ontbijt en lunch ben je hier aan het juiste adres. Dat het toevallig vaak vegetarisch of vegan is, is voor Club Vers een mooie bijzaak.

club vers den haag korting

Foto: Club Vers

6. Madal Bal – Bij besteding van €10 of meer, een GRATIS biologische snackreep

In de wereld van de gezonde voeding inmiddels een bekend begrip in Den Haag. Madal Bal introduceerde een formule met onder meer een juice bar, vers afgebakken biologische brood, gezonde ‘to-go’ producten, een uitgebreide kaasafdeling, heerlijke maaltijden en een eigen health centre.

Ook profiteren van deze en nog vele andere voordelen in en rondom Den Haag? Vraag De Hofpas dan gratis aan!

3312 getoond, 127 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *