Bink opent zijn deuren op 1 augustus 2017 in Bink36 Den Haag

Bron: Wikimedia Commons

Bron: Wikimedia Commons

Binnenkort is Den Haag weer een nieuwe hotspot rijker! Op 1 augustus 2017 zal Bink, gelegen op de bovenste etage van de Bink36 aan de Binckhorstlaan in Den Haag, officieel zijn deuren openen.

De ruimte op de bovenste verdieping van het voormalige PTT-complex is enorm! De 1200 vierkante meter zullen ruimte gaan bieden voor o.a. een cocktailbareiland waar er geborreld kan worden en een restaurant met ongeveer 400 zitplaatsen binnen en buiten. Bink heeft namelijk twee gigantische terrassen die ook gebruikt zullen worden als een eetgedeelte van het restaurant. Zo kan je genieten van de Skyline van Den Haag of de constante stroom van treinen terwijl je zit te genieten van een heerlijk diner.

Meer dan een restaurant
Bink zal naast het verzorgen van lunch en diner ook borrels en feesten gaan organiseren. Op de vrijdagen en zaterdagen is Bink dan geopend tot 2.00 uur ’s nachts en wordt er één keer per maand op de zaterdag een evenement georganiseerd.

Kan je niet wachten? Bink geeft op 16, 17, en 30 juni proeffeesten! Kijk voor meer informatie op de website (die binnenkort online komt) van Bink. Je kan de ontwikkelingen ook volgen op hun Facebook pagina.  

3261 getoond, 2222 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *