Biologische plekken in Den Haag, tips! Biologisch=Hot!

biologischEen moestuintje hier, een Eco supermarkt daar, en uhm, zijn dat wel vrije uitloopeieren?
We ontkomen er bijna niet meer aan; Den Haag gaat voor biologisch!

Daarom hebben wij voor jou een aantal tips en leuke ideeën op een rijtje gezet die helemaal te maken hebben met biologische producten en diensten. Dus, biologische plekken in Den Haag.

– Bezoek bijvoorbeeld eens de boerenmarkt aan de Hofplaats waar je iedere woensdag vanaf 09:00 uur de lekkerste biologische producten kunt kopen.
– Op woensdag 16 maart aanstaande is “Heel Den Haag Harkt”. Hier kun je verschillende workshops volgen die te maken hebben met het groener worden van Den Haag.
Ekoplaza; dé biologische supermarkt van het moment, te vinden op meerdere locaties in Den Haag, zo ook midden in het Centrum van Den Haag.
Marqt, ook een steeds bekendere biologische supermarkt met duurzame producten. Te vinden bij het Buitenhof.
De Fairtrade Shopping Route Dit is een hulpmiddel voor duurzame shoppers. Hiermee kom je achter de herkomst van de producten die je koopt.
De Grote Markt heeft een groot aanbod aan biologische gerechten en heerlijke verse sapjes.
– Ga eens uiteten in hartje Centrum, bij Logisch Den Haag, een biologisch restaurant met uiteenlopende gerechten.
De Earth tour, op 19 maart aanstaande. Een evenement waar gevraagd wordt even stil te staan bij de noodzaak om zuiniger aan te doen als Den Haag, als land, als mensheid! Doof de 19e om 20:30 uur in de avond een uur al het licht in je huis en laat zien dat je dit initiatief steunt!

GroentenbakNatuurlijk kun je altijd je eigen groenten kweken in een moestuin, maar daar kan nog wel wat tijd inzitten. Hier wat tips voor aanleggen van een eigen moestuin. Verder goed opletten of het vlees in de supermarkt een ‘beter leven’ logo heeft, dus de kilo knallers misschien maar laten liggen als je er aan denkt om duurzamer te gaan leven.
Biologisch leven is goed voor jezelf, maar ook voor de aarde. Natuurlijk bepaalt iedereen alsnog voor zichzelf hoe hij of zij leeft! Let’s respect each other ánd the earth.

Heb jij nog leuke tips of ken jij bijzondere biologische producten/diensten in Den Haag? Reageer dan hieronder! 

2156 getoond, 215 bekeken

One thought on “Biologische plekken in Den Haag, tips! Biologisch=Hot!

  1. Lieve mensen, check wat je schrijft! Fair Shopping Route is al jaren niet meer actief, maar is overgegaan in eerlijkwinkelen.nl Super up-to-date en helemaal vol met eerlijke winkels, in Den Haag, maar ook in ruim 50 andere gemeenten. Ook een toffe en gebruiksvriendelijk app!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *