Blended Festival (voorheen HaSchiBa) 17 en 18 sept 2016

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Op zaterdagavond 17 en zondag 18 september 2016 wordt er volop gefeest tijdens het nieuwe gratis Blended Festival (voorheen HaSchiBa). Blended is een multiculturele mix van alles wat er te beleven valt in de Haagse wijken Schilderswijk en Transvaal.

Muziek en dans
Op meerdere locaties komen podia met o.a. muziek en dans. Van beginnend talent tot aan bekende namen. Rond de podia zullen veel andere dingen te beleven zijn, zoals koken en proeven, verhalen vertellen, bijzondere tours door de wijk, modeshows en een (vrij) markt. Blended is gastvrij, artistiek, muzikaal en creatief met ruimte voor ideeën en verhalen, van alle leeftijden, uit alle windstreken – en gebaseerd op wederzijds respect.

Programma Blended Festival
Op zaterdag opent Blended de avond met een Bollywoodfilm op het podium Wijkpark Transvaal. De volgende dag staan er diverse optredens en activiteiten op de planning, die plaatsvinden op drie pleinen in de Schilderswijk. Het festival wordt in Transvaal op feestelijke wijze afgesloten.

Iedereen is uitgenodigd!
Blended is uiteraard niet alleen voor de bewoners van de wijken zelf. Iedereen is uitgenodigd om mee te feesten, ongeacht in welke Haagse wijk of gemeente rondom Den Haag je woont.

Ga voor meer informatie naar de website!

519 getoond, 247 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *