Boordevol activiteiten in Den Haag op Koningsdag tijdens THE LIFE I LIVE

THE LIFE I LIVE en Binnenstad Den Haag
Dit jaar staat er een uitgebreid programma aan activiteiten op stapel voor Koningsdag in de binnenstad van Den Haag. Stichting Marketing Haagse Binnenstad slaat de handen ineen met THE LIFE I LIVE, om samen een uitroepteken te plaatsen achter Den Haag Koninklijke Stad.

THE LIFE I LIVE, dat dit jaar voor het eerst uitbreidt naar twee dagen, verzorgt op het Noordeinde, de Hofplaats en het Kerkplein een bijzonder muziekprogramma. Naast het podiumaanbod werkt de Stichting Marketing Haagse Binnenstad samen met THE LIFE I LIVE aan de realisatie van een extra aanbod aan activiteiten in de binnenstad.

THE LIFE I LIVE en Binnenstad Den HaagActiviteiten
De ondernemers openen op Koningsdag hun deuren vanaf 12.00 uur, waarmee ook het programma van deze feestelijke dag wordt gestart. In de Grote Marktstraat verrijzen er mini podia waarop de gehele dag muziek geprogrammeerd wordt van Haagse muzikanten. Ook op de Grote Markt kan je genieten van livemuziek. Daarnaast paraderen door de winkelstraten looporkesten en zal Street Art, passend bij het Mondriaan themajaar, de binnenstad kleuren. Ook kan er flink geshopt en gegeten worden op de braderie in de Boekhorststraat. Door de Haagse grachten wordt er tevens een heuse Koningsroute georganiseerd door de Willemsvaart in samenwerking met Café De Bieb en andere horecaondernemingen. Tijdens deze ‘Koningsdag aan de Grach’ kan je met opstaphaltes bij de Hooikade, Veenkade en het Hilton langs de leukste uitgaansplekjes van de Haagse Binnenstad.

Haagse traditie
Door de krachten te bundelen tussen THE LIFE I LIVE en Stichting Marketing Haagse Binnenstad verwachten deze organisaties een nieuwe Haagse traditie rondom Koningsdag tot stand te brengen in de Hofstad Den Haag.

THE LIFE I LIVE en Binnenstad Den Haag

6007 getoond, 271 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *