Bouwinvest contracteert in 2017 nieuwe huurders in WTC The Hague

steenworpDe afgelopen zes maanden heeft Bouwinvest Office Fund in het WTC The Hague 5.140 m2 aan kantoor- en winkelruimte verhuurd aan acht organisaties. Het gaat om nieuwe huurders en verlenging van de bestaande huurovereenkomst. UPS (Europees hoofdkantoor), IVBN, Adecs Infra, Cryo & Spa Experience en Sales Channel zijn nieuwe huurders en huren in totaal 2.360 m2. SPO (Stichting Pensioen Opleidingen), Pensioenfonds Vervoer en Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen Nederland hebben hun huurcontracten verlengd. De verlengingen hebben betrekking op 2.780 m2 kantoorruimte.

Multifunctioneel kantoorgebouw
WTC The Hague is een multifunctioneel kantoorgebouw in het Haagse Beatrixkwartier waarin een mix van kantoren, horeca en dagelijkse voorzieningen te vinden is. Precies een jaar geleden werd het WTC feestelijk heropend na een metamorfose waarbij de hoogstaande gebouwvoorzieningen aanzienlijk zijn uitgebreid. De belangen van Bouwinvest werden bij de totstandkoming van de huurovereenkomsten behartigd door Nadorp Bedrijfsmakelaars, Cushman & Wakefield en CBRE.

Bron: Vastgoedmarkt, 20-07-2017

Op zoek naar huisvesting voor uw bedrijf?
Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden. Neem contact op via de website, info@Steenworp.nl of 070-3141516.

3479 getoond, 142 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *