BPD ontwikkelt trainingslocatie surfers

BPD gaat de Reparco-hal aan de Saturnusstraat op de Binckhorst in Den Haag ontwikkelen tot indoor surflocatie voor 24/7Waves. De bedrijven sloten daartoe een intentieovereenkomst. Volgens BPD is de industriële hal van ongeveer 2.400 m2 bij uitstek geschikt voor de eerste indoor wavepool in Europa. Eind 2018 moet de trainingsaccommodatie klaar zijn.

24/7Waves heeft met onder meer de TU Delft jaren onderzoek gedaan naar de perfecte indoorgolf. Dat resulteerde volgens de onderneming in een wereldwijd unieke techniek, met 149 golven per uur, die 9 seconden duren en die aan te passen zijn in vorm en in hoogte (tot één meter).

‘De komst van deze indoor wavepool naar de Binckhorst sluit prachtig aan bij onze ambities om dit voormalige industrieterrein aantrekkelijk te maken voor nieuwe en diverse doelgroepen’, zegt Rosalie de Boer, ontwikkelingsmanager bij BPD. ‘Dit noemen we placemaking. 24/7Waves past heel goed bij de andere creatieve en innovatieve ondernemers die hier al gevestigd zijn, zoals bierbrouwerij Kompaan en de muzikale hotspot Pollux Studio’s.’

De locatie van gebiedsontwikkelaar BPD wordt beheerd in samenwerking met Anna Vastgoed & Cultuur.

Bron: Vastgoedmarkt, 01-06-2018
Bron foto’s: persbericht

Op zoek naar huisvesting voor uw bedrijf?

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden. Neem contact op via de website, info@Steenworp.nl of 070-3141516.

1464 getoond, 151 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *