Brillenmerk Ace & Tate opent winkel in Den Haag – Prinsestraat 20

Ace & Tate opent winkel in Den Haag Bron Logo gehaald van het internet

Brillenmerk Ace & Tate heeft een winkel geopend in het centrum van Den Haag, op de Prinsestraat 20. Het merk heeft nu in totaal 20 vestigingen in Europa, waarvan er acht in Nederland zitten. De fris gekleurde winkel beschikt over twee verdiepingen en is ontworpen in samenwerking met de Haagse kunstenaar Jordy van den Nieuwendijk. Naast het vinden van een leuke montuur kan je er natuurlijk ook terecht voor een oogmeting.

Opgericht in 2013
Het Amsterdamse merk Ace & Tate is in 2013 opgericht door Mark de Lange. In een interview met NU.nl vertelde Mark dat het idee voor een nieuw brillenmerk ontstond toen hij terugkwam uit New York met een montuur van Oliver Peoples. “Eenmaal terug in Amsterdam kon ik 195 euro extra aftikken voor een paar standaard glazen op sterkte. Het duurde drie weken voor mijn bril klaar was.”

Bij Ace & Tate koop je een standaard (zonne-)bril op sterkte voor 98,- euro. Daarnaast hebben ze natuurlijk ook duurdere versies als je opzoek bent naar een speciaal montuur. De winkels fungeren als een extensie van het online-first concept van het merk. Op deze manier kan Ace & Tate hun klanten een volledige brand experience bieden.

Kijk voor meer informatie op de website van Ace & Tate.

 

1218 getoond, 226 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *