Brownies en Downies opent lunchroom in Den Haag

BrowniesDen Haag krijgt in februari 2015 een vestiging van Brownies & Downies. Deze lunchroom zal zich vestigen aan de Thomsonlaan.

Verstandelijke beperking
Bijzonder is dat de bediening bij Brownies & Downies bestaat uit mensen met een verstandelijke beperking. Naast lunchgerechten kun je er ook terecht voor koffie of gebak.

In het pand aan de Thomsonlaan 90E is tot en met morgen (zaterdag 20 december) De Haagse Traiteur gevestigd. Brownies & Downies heeft al vestigingen in Brabant en Gelderland, maar gaat het nu dus ook in de Randstad proberen.

11314 getoond, 5353 bekeken

6 thoughts on “Brownies en Downies opent lunchroom in Den Haag

  1. ik zou zo heel graag het tel nmbr willen weten om een tafel te kunnen reserveren voor 14 januari om 1 uur pm in Den Haag. Kom met een oudere dame met rollator en hond. Hoor graag van jullie. vriendelijke groet, Estelle van breemen

  2. Super leuk! Ik kom op de opening een mooi bloemstuk brengen. Ik zit zelf schuin tegenover jullie en heb mijn opening op dezelfde dag , Gezellig ….. laat ze allemaal maar een bloemetje voor jullie kopen bij mij Bloemen van Denise en daarna heerlijk bij jullie wat eten en drinken. Succes, ik kom zeker regelmatig een bakkie doen:-)

  3. Brownies en Downies, Tosti van Josti (op de Poten), op dit concept mogen de copywriters wel lekker los gaan zeg. Behalve in de bediening, dacht ik dat er ook verstandelijk beperkten in de keuken werkten, dus een gevarieerdere werkbeleving dan productiewerk op de sociale werkplaatsen.
    Overigens zat al minstens 10 jaar geleden in Zoetermeer een dergelijke lunchroom. Alle bestellingen en wensen moesten worden opgeschreven op een white board dat dan door de bediening werd afgeleverd in de keuken. Drankjes gingen ze dan zelf maken. Was erg leuk.

  4. goed bezig, van harte welkom in onze mooie stad, wat ons betreft. Senna en ik komen snel langs voor een bakkie met lekkers. Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *