CDA pleit voor stadsgarderobes in het centrum van Den Haag!

Fotö: Pixabay

Fotö: Pixabay

Het CDA wilt graag dat de gemeente in het centrum van Den Haag stadsgardebores gaat inrichten. In een stadsgarderobe kunnen mensen wanneer ze bijvoorbeeld uit willen gaan hun jassen, tassen en andere spullen op een veilige manier opbergen.

Spullen veilig tijdens uitgaan
Volgens CDA-raadslid Desh Ramnath helpt een stadsgarderobe bij het aantrekkelijker maken van het uitgaansleven in Den Haag: “We investeren veel in onze binnenstad. De kwaliteit van de openbare ruimte gaat vooruit en we maken het uitgaansleven steeds bruisender en aantrekkelijker. Om dit te versterken stel ik samen met mijn collega en horeca-man Cees Pluimgraaff voor om in het Haagse uitgaanscentrum een of meerdere stadsgarderobe(s) in te richten, waar mensen tijdens het uitgaan hun waardevolle spullen in op kunnen bergen. Zodat deze niet gestolen kunnen worden en Hagenaars en bezoekers van onze stad er geen omkijken meer naar hebben en zorgeloos kunnen genieten van hun avond. Zo wordt het nog leuker en veiliger om uit te gaan in ons centrum!”

Het hoeft niet in de handen te komen van de gemeente
“De gemeente hoeft de voorziening natuurlijk niet zelf te bouwen en te exploiteren. Ik denk dat er genoeg ondernemende Hagenaars zijn die hier kansen in zien. Het CDA vraagt het college dan ook om in samenwerking met de Koninklijk Horeca Nederland in gesprek te gaan met de Groningse stadsgarderobe-houders en andere mogelijk-geïnterneerden”, aldus Ramnath. Groningen heeft namelijk al dit soort stadsgarderobes en mensen maken er veelvoudig gebruik van.

Wat is jullie mening over het plaatsen van stadsgarderobes in Den Haag? In het filmpje hieronder zie je de stadsgarderobe in Groningen!

3379 getoond, 384 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *