Chocolate Company opent chocolade café aan Turfmarkt Den Haag

Liefhebbers van chocolade opgelet: aan de Turfmarkt 254 in Den Haag opent Chocolate Company binnenkort een chocolade café.

chocolate company chocolade cafe turfmarkt den haag opent

De buitenkant van het pand laat ons al zien dat er een chocolade café gaat komen.

Hotchocpsoon
Bij dit chocolade café kun je onder andere terecht voor de lekkerste bonbons, chocolademelk, chocoladekoffie, truffels, chocoladerepen en chocoladefondues in allerlei soorten en smaken. Ook kun je er de bekende Hotchocspoon krijgen, een houten lepel met een blokje chocolade eraan, die je vervolgens in een beker met hete melk doopt.

Het is de eerste Haagse vestiging die het bedrijf opent. Op dit moment is er alleen een shop-in-shop bij Luciano in de Theresiastraat, waar slechts een deel van het assortiment te verkrijgen is. In totaal heeft Chocolate Company al meer dan tien vestigingen in Nederland, waaronder in omringende steden als Zoetermeer, Leiden, Delft en Rotterdam.

Op dit moment hangen er alleen nog banners aan de buitenkant van het pand (zie foto) waar de zaak gaat komen. Wanneer Chocolate Company het chocolade café exact opent is op dit moment nog niet bekend.

Den Haag als chocoladestad 
Den Haag begint langzaam maar zeker een waar paradijs te worden voor chocoladeliefhebbers als het gaat om nieuwe ondernemingen. Afgelopen maand opende Chocolade-Atelier De Bonte Koe ook een vestiging in Den Haag aan de Korte Poten 57 en eerder dit jaar gingen de deuren van Bolena Chocolate Café aan de Boekhorststtraat open. Daar komt dus binnenkort het chocolade café aan de Turfmarkt bij.

Lees ook: Uitblinker The Chocolate Shop verkoopt de lekkerste chocolade in Den Haag

5611 getoond, 303 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *