Christmas evening with Trijntje Oosterhuis op 19 december 2017

Trijntje Oosterhuis een topzangeres

Trijntje Oosterhuis een topzangeres

In de dagen rondom Kerst gaat een lang gekoesterde wens van zangeres Trijntje Oosterhuis in vervulling. Ze gaat op tournee langs diverse unieke en monumentale locaties in Nederland, waarvan Kasteel de Wittenburg er een van is. Trijntje Oosterhuis is een van Nederland’s beste zangeressen.

Ze brak in de jaren negentig door met haar broer Tjeerd Oosterhuis in de band Total Touch. Later had ze ook solohits en maakte succesvolle soloalbums. Van 2012 tot en met 2017 maakte Oosterhuis deel uit van de gelegenheidsformatie Ladies of Soul. In 2015 was ze de Nederlandse deelnemer aan het Eurosongfestival.

Kasteel de Wittenburg werd decennia lang gebruikt voor ontvangsten van de koninklijke familie en de Nederlandse overheid, onder meer voor staatsbezoeken en door  buitenlandse diplomatieke vertegenwoordigingen, die allen kozen voor de Wittenburg vanwege het exclusieve en vertrouwelijk karakter.

DJ Armin van Buuren trouwde er en voorts waren er televisieopnamen voor de succesvolle televisie serie Boer Zoekt Vrouw.

Afgelopen zomer streek de Haagse en landelijke sociëty neer bij Kasteel de Wittenburg om met elkaar te genieten van de de hoffelijke service en stijlvolle ambiance tijdens de Sociëty Lunch van Tony Tetro en om te genieten van dit prachtige landgoed, net buiten Den Haag.

Vanaf het moment dat u het landgoed oprijdt zult u de gastvrije ambiance voelen. Het gehele kasteel wordt volledig in kerstsfeer gebracht. Vuurkorven en fakkels branden overal op het landgoed, de kerstman verwelkomt u hartelijk en de champagne staat klaar.
“December is een feestmaand die voor mij altijd een geweldige sfeer met zich meebrengt, een mooi moment om dit samen met mijn publiek te beleven,” vertelt Trijntje Oosterhuis. “Het is geweldig om in de Amerikaanse traditie, zoals Aretha Franklin, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra en Stevie Wonder dat ook deden, kerstsongs te mogen zingen. “Het wordt een soulvolle kerstavond!

Trijntje Oosterhuis in Wittenburg.

Trijntje Oosterhuis in Wittenburg.

Algemene informatie
19 december 2017
Vanaf 19:30 uur ontvangst
20:15 uur : Start concert
21:00 uur : 30 minuten pauze incl. een glas champagne
22:15 uur : Einde concert
Minimumleeftijd vanaf 8 jaar

Voor nadere info en de kaartverkoop zie: Koop hier de tickets voor de voorstelling.

Kasteel de Wittenburg
Landgoed de Wittenburg 1
2244 BV Wassenaar
070 51 51 500

822 getoond, 178 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *