Company Sandwich bezorgt de lekkerste verse broodjes op kantoor

Company Sandwich

Zelden hebben we zo een ontzettend spannende Uitblinker verkiezing meegemaakt als de verkiezing om het ‘lekkerste belegde broodje van Den Haag’. Er werden maar liefst 10 Haagse bedrijven genomineerd, maar al snel draaide het om de felle strijd tussen Broodje van Dootje en Company Sandwich. Laatstgenoemde veroverde uiteindelijk met 597 stemmen de eerste plaats, tegenover 595 stemmen op Broodje van Dootje.

Sprankelend succes

Company Sandwich is in 2009 opgericht door Nany Scheffers. We spraken met haar over het ontstaan van haar bedrijf en de weg die ze heeft bewandeld om van Company Sandwich een sprankelend succes te maken.

Nany Scheffers Company SandwichTijdens haar studie aan de mode opleiding in Amsterdam werkte Nany af en toe bij haar zus in de lunchzaak in Buurtschap 2005, Den Haag. Er kwamen toendertijd veel bestellingen binnen van bedrijven, maar deze werden altijd telefonisch doorgegeven. In Den Haag werden in die tijd nauwelijks lunches professioneel online aangeboden via een website. Een gemiste kans dacht Nany toen, omdat een webshop naar haar mening wonderen zou verrichten voor Haagse bedrijven.

Na drie jaar werkzaam te zijn geweest als account manager bij een fashion agency in Engeland, keerde Nany terug naar Nederland om hier haar carrière in de mode industrie uit te bouwen. In 2008 sloeg echter de crisis toe, waardoor het moeilijk werd om een baan te vinden. Na 3 maanden zoeken naar werk besloot Nany het over een andere boeg te gooien en een website te bouwen met een professioneel aanbod van lunches voor bedrijven. Precies zo’n website waarvan ze 3 jaar eerder in zag dat die nog ontbrak in Den Haag en omstreken.

Company_Sandwich_Bloem“Net iets anders dan de concurrentie”
Wat in eerste instantie bedoeld was als een tijdelijke oplossing totdat er weer meer banen vrijkwamen in de mode wereld, groeide uit tot een daverend succes. Nany wist in een mum van tijd een enthousiaste klantenkring op te bouwen, waardoor een terugkeer naar de modewereld niet eens meer nodig was. Daar komt bij dat Nany besefte dat ze al haar creativiteit en sales ervaring die ze had opgedaan in de mode wereld kon samenbrengen in haar nieuwe bedrijfje, Company Sandwich. Ze bedacht diverse originele en creatieve samenstellingen van lunchpakketten, gezonde salades en belegde broodjes en plaatste die allemaal in haar webshop. Met als absoluut neusje van de zalm de zeer verrukkelijke en uiterst verzorgde BLOEM SCHAAL: een prachtige collectie van overheerlijke belegde broodjes, elk variërend in beleg. “Het gaf  me een kick om Company Sandwich altijd net anders te presenteren dan de concurrentie,” aldus Nany.

Company Sandwich

Foto: Facebook Company Sandwich

Flexibele service
Het succes van haar creaties dankt ze vooral aan een belangrijke gouden regel die ze altijd hanteert. “Luister naar de klant, altijd! Ik vraag mijn klanten altijd wat ze nodig hebben en wat ik kan verbeteren. Zo werk ik de hele tijd en tot nu toe werkt het goed.”

Het contact met de klanten vindt Nany dan ook het leukste onderdeel van haar werk. “Ondanks dat we geen vestiging hebben die klanten kunnen bezoeken, omdat Company Sandwich vanuit een productiekeuken werkt, is het dagelijks contact met klanten het belangrijkst. Deze willen een flexibele service en iemand die met hen meedenkt. Daar staat Company Sandwich voor. We werken met een super flexibel team van 10 man om onze klanten iedere dag weer de beste en meest flexibele service te bieden. We denken echt in oplossingen!”

Company Sandwich“Nog meer tevreden klanten”

Company Sandwich bestaat nu 9 jaar en verzorgt lunches voor maar liefst 1.700 bedrijven in en rondom Den Haag. Af en toe heeft Company Sandwich ook landelijke opdrachten en komen er bestellingen binnen van bedrijven in Amsterdam, Rotterdam of elders. Het bedrijf opereert momenteel vanuit haar derde locatie in de Binckhorstlaan in Den Haag, maar is wel op zoek naar een nieuwe locatie. “Daarnaast zijn we de mogelijkheid aan het onderzoeken om een 2e vestiging te openen in Amsterdam,” vertelt Nany. “Het mooiste zou zijn als we in alle grote steden in de Randstad een vestiging hebben. We zien nog voldoende mogelijkheden om nog meer tevreden klanten te maken!”

Nany Scheffers
Nany Scheffers komt oorspronkelijk uit Israël en woont nu in Amsterdam. Ze komt uit een ondernemers familie en heeft ondernemen in haar bloed zitten. Ze begon haar bedrijf vanuit huis en spendeert ontelbare uren aan het perfectioneren van al haar recepten. Nany Scheffers is zonder twijfel een ware Uitblinker!

Company Sandwich
Binckhorstlaan 135
2516 BA Den Haag
Tel: 06- 817 02 533
Email: info@companysandwich.nl

10972 getoond, 247 bekeken

5 thoughts on “Company Sandwich bezorgt de lekkerste verse broodjes op kantoor

  1. Wat een leuk artikel, 9 jaar alweer! Time flies when you’re having fun zeg ik maar, het personeel heeft altijd veel plezier in hun werk wat leuk en positief over komt wanneer de broodjes worden geleverd!

  2. Altijd bezig met de zaak om iedere dag weer de verwachtingen van de klant te kunnen overtreffen! En dat lukt je al 9 jr. Gefeliciteerd!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *