Coolblue opent april 2017 nieuwe winkel in Den Haag, werving gestart

Logo-coolblue-500x500Begin maart maakte topman Pieter Zwart van Coolblue bekend ‘als alles goedkomt’ een nieuwe winkel te openen in Den Haag. De nieuwe winkel moet ‘het paradepaardje’ worden van Coolblue en wordt veel groter dan bestaande vestigingen. Dit biedt de mogelijkheid om ‘meer spullen te laten zien en biedt mensen de gelegenheid om ze aan te raken’. Coolblue heeft op dit moment 8 vestigingen, o.a. in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Maastricht.

Opening april 2017
De vestiging in Den Haag zou ‘binnen een paar weken‘ open moeten gaan. De locatie is nog niet bekend gemaakt, maar voor de vestiging in Den Haag wordt al wel personeel geworven. Coolblue is o.a. op zoek naar een storemanager en verkoopmedewerkers voor de winkel in Den Haag. De verkoopmedewerkers moeten vanaf 3 april beschikbaar zijn. Daaruit kan je opmaken dat de nieuwe Coolblue winkel in Den Haag op 3 april 2017 of snel daarna open gaat.

3617 getoond, 2142 bekeken

2 thoughts on “Coolblue opent april 2017 nieuwe winkel in Den Haag, werving gestart

  1. Ik vermoedde dat die vestiging in New Babylon zou komen (zat ruimte/leegstand daar), maar tot op heden is er nog niks bekend. Misschien zijn ze nog aan het onderhandelen over de huurprijs? Ik kan me voorstellen dat Coolblue hier best die ‘grote winkeltrekker’ kan gaan worden, maar dan zal de verhuurder wel mee moeten gaan in de m2 huurprijs?

    http://www.omroepwest.nl/nieuws/3389974/Leegstand-New-Babylon-komt-niet-als-verrassing-voor-gemeente-Den-Haag

  2. Ben toch benieuwd wanneer die Haagse vestiging komt. En waar zijn die acht vestigingen die er zouden zijn. Op de website van Coolblue staan er maar vijf: Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Utrecht. In de blog wordt ook Maastricht genoemd, maar die is imaginair.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *