De Fahrenheitstraat – een echte Hofpasstraat met veel korting

Fahrenheitstraat hofpas

Bron: De Hofpas

De Fahrenheitstraat vormt, samen met de Thomsonlaan en het Thomsonplein, het hart van de geliefde Bomenbuurt. De Fahrenheitstraat is al een bloeiende winkelstraat vanaf 1920 en bruist nog elke dag aan alle kanten.

Je kunt er in de supermarkten en de vele speciaalzaken zoals slagers, groenteboeren en bakkers, terecht voor je dagelijkse boodschappen. Maar ook voor schroeven en spijkers, de leukste kleren, bijzondere koffie of olijfolie ben je op de Fahrenheitstraat aan het juiste adres.

Levendig en vrolijk

De Fahrenheitstraat is een levendige straat. Een vrolijke combinatie van winkelend publiek en lossende leveranciers, met daartussendoor fietsers, kinderen die van school komen en auto’s op zoek naar een parkeerplek. En dat alles in een gemoedelijke harmonie. En de fantastische nieuwe kiosken zorgen permanent voor een vrolijke marktsfeer.

Bron: De Lorenzo

In de Fahrenheitstraat is ook een keur aan horeca te vinden. Geniet van een lekkere kop koffie in The Upside Cafe of een heerlijk oublie bij De Lorenzo.

Een geliefde straat

Frederik van Straaten komt al meer dan vijftig jaar in de Fahrenheitstraat. 

‘Ik ben vaak weggeweest maar ik kom hier altijd weer terug. Vroeger vond ik het wel mooier, met het West-End-theater (pand van de PLUS) waar Toon Hermans nog heeft opgetreden. En het Vroom Warenhuis, daar kwam de hele buurt. Maar met de komst van de banken en terassen is het de laatste tijd wel weer een stuk leuker geworden. Vroeger had ik geen tijd,  maar nu trakteer ik mezelf op een goede kop koffie bij de jongens De Lorenzo. 1e klas zaak!’

Hofpasvoordeel De Lorenzo: Luikse Wafel met Slagroom en bol ijs voor €3,50, Gratis slagroom bij 2 bollen ijs of meer, Cappuccino met Maison Kelder gebak voor €5,-. 

Becca Vanderlaan kwam voor de liefde uit Canada naar Nederland en woont nu al weer 15 jaar met plezier in de Bomenbuurt en komt regelmatig op de Fahrenheitstraat.

‘Leuke winkels en je krijgt er altijd goed advies. Maar mijn persoonlijke favoriet is the Upside Cafe waar mensen met Down bedienen. Mijn zusje heeft ook Down-syndroom, dus daarom steun ik ze graag. Maar ook de koffie is goed, vooral die met een shot.’

Bron: The Upside Cafe

Kortom, de Fahrenheit is een heerlijke winkelstraat voor al je dagelijkse en bijzondere boodschappen.

Hofpasvoordeel The Upside Cafe: Bij een broodje of salade, gratis een glas Jus d’orange of sapje van de dag. Normale prijs 3,50 euro.

Inmiddels is de Fahrenheitstraat ook een echte Hofpas-straat.

De volgende winkeliers hebben zich aangesloten bij de Hofpas:

Ook profiteren van deze en nog vele andere voordelen in en rondom Den Haag? Vraag De Hofpas dan gratis aan!

3878 getoond, 110 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *