De Hofpas Pinkstervoordeel: activiteiten, tips & extra kortingen!

Pinksteren Hofpas Binnenhof

Den Haag staat bol van de activiteiten. Of je nou wilt struinen, shoppen, klussen of eten; er is van alles te doen. Bekijk hieronder het overzicht van evenementen, tips en Hofpas-partners, waar je terecht kan voor extra Pinkstervoordeel.

lentebierfestivalHet Pinkster Lentebierfestival

Na 4 succesvolle edities van het Winterbierfestival, organiseert Café-Restaurant Rootz voor het eerst het Lentebierfestival. Met 75 prachtige (lente)bieren van de tap door 15 verschillende brouwerijen en leveranciers, zal er in kleine proefglaasjes een gigantisch aanbod aan lentebieren te proeven zijn! Naast bier zijn er verschillende foodstands en live muziek.

Haagse Wereld Hapjes 2018

Het lange Voorhout staat van 18 tot 21 mei in het teken van dit culinaire festijn. Geniet hier van eten, drinken, muziek, entertainment en heel veel gezelligheid! Met gerechten uit o.a. de Engelse, Spaanse, Arabische, Aziatische & Amerikaanse keuken, vertegenwoordigen de deelnemers alle hoeken uit de wereld. Hofpas partner Soeboer (Indonesisch restaurant) is er ook te vinden.

Proef De Wijk – Zeeheldenkwartier

Tijdens de zesde editie van Proef De Wijk (19 mei, 13:00 – 22:00) neemt het Zeeheldenkwartier je mee op culinaire ontdekkingsreis. Alle restaurants en lunchrooms serveren namelijk samples uit hun eigen keuken. Scoor een complete maaltijd bij elkaar en proef de diversiteit van de wijk. Bij deelnemers en Hofpas partners Pim’s Coffee en Kartsen & Kuiper kan je tevens terecht voor extra voordeel.

Food Feest Hoeve BieslandFoodfeest Hoeve Biesland Delfgauw

De zon op je wangen, het groene gras tussen je tenen, loeiende koeien, dansende weidevogels, leuke muziek en lekker eten. Op 2e pinksterdag van 10:00 tot 18:00 organiseert Hoeve Biesland een Foodfeest in de weilanden van onze polder! Een relaxed en leuk festival, dat voor de vierde keer georganiseerd wordt.

Korzo FootnotesKorzo Theater

Korzo staat bekend als een avontuurlijk podium voor jonge, getalenteerde artiesten in het oude stadshart van Den Haag. Zaterdag 19 mei vindt de voorstelling van Footnotes (for Crippled Symmetry) plaats: “een subtiel verschuivend samenspel van dans, klank en ruimte”.

Hofpas Pinkstervoordeel: 25% korting op Footnotes (for Crippled Symmetry) van Keren Levi op 19 mei

Fletcher Hotel Leidschendam

Genieten van een heerlijke Pinksterbrunch? Kom tijdens Pinksteren naar het Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendamen maak er een gezellig uitje van met de hele familie. Dit smakelijke brunchbuffet biedt voor ieder wat wils en wordt afgesloten met een heerlijk dessertbuffet. Voor de kinderen is er entertainment aanwezig.

Hofpas Pinkstervoordeel: op 20 en 21 mei een Pinksterbrunch voor €19,50 i.p.v. €24,50!

Ik gids u door Den Haag – Art Nouveau & Art Deco

In de binnenstad van Den Haag vind je veel prachtige Art Nouveau en Art Deco gebouwen. Ga mee op een speciale wandeling en bekijk de bijzondere gevels en interessante details. Stadsgids Jacqueline Alders vertelt je het verhaal dat bij deze panden hoort.

Hofpas Pinkstervoordeel: korting van €4,- op de stadswandeling Art Nouveau & Art Deco op zaterdag 19 mei

EcoCoatings

Duurzame verf is tegenwoordig kwalitatief net zo goed of zelfs beter dan de synthetische variant. Echter is het voor de consument vaak lastig te bestellen.  Met veel plezier, deskundigheid en enthousiasme brengt Ecocoatings hier verandering in.

Hofpas Pinkstervoordeel: 50% korting alle watergedragen hoogglans verf van Copperant*

raamdecoratie center wonenCenter Wonen

Op zoek naar een mooie aankleding voor de ramen? Laat je dan adviseren en inspireren door de deskundigheid van Center Wonen. Center Wonen is een gerenommeerd bedrijf en gespecialiseerd in vloeren en raamdecoratie.

Hofpas Pinkstervoordeel: 15% korting op alle huismerk raamdecoratie

Ringfoto Focus

Voor echt goede pasfoto’s moet je bij Ringfoto Focus zijn. Geschikt voor alle officiële documenten en met goedkeuringsgarantie

Bij Ringfoto op de Thomsonlaan vind je werkelijk alles op het gebied van (digitale) fotografie.

Hofpas Pinkstervoordeel: 4 euro korting op een set professionele pasfoto’s, geschikt voor paspoort, rijbewijs en ID kaart.

De Goudshop Juweliers

De Goudshop is een zeer ervaren, vertrouwde partij in Den Haag voor particuliere in- en verkoop van vooral gouden en zilveren sieraden.

Hofpas Pinkstervoordeel:
–    20% korting op alle vintage gouden colliers & armbanden
–    35% korting op alle vintage zilveren ringen en armbanden

curves scheveningenCurves Scheveningen

Vitaler, gezonder en krachtiger in slechts 30 minuten! Het Curves programma is speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Het unieke fitnessconcept verlaagt je vetpercentage en maakt je spieren en botten sterker.

Hofpas Pinkstervoordeel: 30 dagen voor slechts €30,-

Ook profiteren van deze en nog vele andere aanbiedingen? Vraag De Hofpas dan gratis aan! 

5821 getoond, 136 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *