De Hofpas verbindt en inspireert nu ook via DenHaagDirect!

Hofpas denhaagdirect
Vanaf nu houden we je in samenwerking met DenHaagDirect op de hoogte van al het nieuws rondom De Hofpas. De Hofpas is de leukste gratis voordeelpas van Den Haag en omstreken met 50.000 pashouders en ruim 450 partners. We houden je op de hoogte van leuke aanbiedingen, nieuwe partners, mooie verhalen en bijzondere acties.

Met de Hofpas krijg je korting en aanbiedingen bij talloze winkels, restaurants, wellness- en sportclubs, evenementen en culturele instellingen. Het aanbod loopt uitéén van korting op dagelijkse boodschappen tot aan korting op de exclusieve tassen van Omar Munie.

hofpas den haagDe Hofpas draagt bij aan het levendig houden van de vele Haagse winkelgebieden. Levendige buurten zijn belangrijk voor iedereen. Onze slogan is niet voor niets: Liever Lokaal! De Hofpas is er voor iedereen en je kunt hem gratis aanvragen op www.dehofpas.nl/aanmelden

Borreltips – De Hofpas
Met ruim 450 partners zit er altijd wel iets voor je tussen. Lekker uit eten, een leuk uitje of lekker borrelen met je Hofpas!

Ga op zondag langs bij MingleMush en krijg de 2e gin/tonic gratis (1 p.p.)!. 

Of lekker naar Anna’s bar, bij aankoop van een Lannister Gold biertje op tap, krijg je er 1 Lannister Gold biertje op de fles gratis bij.Iedere dag, altijd! 

De Salon trakteert je op gratis bitterballen bij een fles wijn of twee gin & tonics. 

Bij Café Kooskrijg je je 2e drankje gratis.

Cheers to the weekend! Vraag de pas gratis aan op dehofpas.nl. Je Hofpas is direct na aanmelding digitaal beschikbaar in je account!

2954 getoond, 131 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *