De lekkerste banketbakkerij in Den Haag, smakelijke tips van onze lezers

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Op zoek naar een lekkere banketbakkerij in Den Haag? Wie niet? Het is immers Sinterklaas en in deze feestelijke periode van het jaar hebben we allemaal toch echt maar één ding aan ons hoofd: ontzettend veel snoepen!

Vorig jaar hebben we rond deze tijd een leuk lijstje opgesteld met onze favoriete banketbakkerijen in Den Haag. Dankzij de reacties van onze lezers zijn hier later nog een heleboel bijgekomen. Wij vonden deze reacties zo leuk dat we voor dit jaar een nieuw overzicht hebben gemaakt en hierin de tips van onze lezers hebben opgenomen. Lees hieronder de smakelijke tips!

Delicious Sweetness – Denneweg 136
In de winkel van Delicious Sweetness vind je elke dag vers brood, croissantjes, macarons en nog veel meer Franse heerlijkheden. De speculaasbrok, taai taai en gevulde speculaas liggen al klaar in de winkel, maar zijn ook via de webshop te bestellen. De handgespoten chocoladeletters worden gemaakt van pure Callebaut chocolade en zijn tijdens Sinterklaas het ideale snoepcadeau!

Poppies and Pastries – Rijswijkseweg 656
Of je nu op zoek bent naar een feesttaart, bruidstaart of een cupcake om gewoon de dag mee door te komen, bij Poppies and Pastries ben je aan het juiste adres. Maar ze doen meer dan alleen overheerlijk banket bereiden. Ze verzorgen ook workshops zodat jij zelf kunt leren hoe je al die alle lekkere kunstwerkjes klaarmaakt. Is er een specifiek gebakje dat je graag zou willen leren maken? Geef het aan, zij passen de workshop aan naar jouw wensen. Wip zeker een keertje langs voor een van hun heerlijke brownies!

Banketbakkerij Borsboom – op de hoek Pippelingstraat/Sterappelstraat
Of je nu op zoek bent naar appel-, slagroom- of crèmegebak, taarten, chocolade, saucijzenbroodjes of koekjes, bij banketbakkerij Borsboom is er genoeg keus en voor iedereen wel wat lekkers te halen. Daarnaast zijn de bakkers van Borsboom gespecialiseerd in het maken van gebak, taarten en bonbons voorzien van een logo, foto en/of tekening. Goed om te onthouden dus voor je volgende verjaardags- of bedrijfsfeestje.

’t Bakkertje Den Haag – Oude Molstraat 38
Een banketbakkerij met bijna 80 jaar aan ervaring, dan weet je dat je goed zit. Typische Haagse specialiteiten zoals de Haagse Poffah doen menig Hagenees meteen watertanden. Nog op zoek naar een leuke Sintcadeau voor een vriend of kennis? Het Haags pakket, bestaande uit een kleine Haagse Poffâh, een blikje Haagse hopjes, Haagse ooievaartjes en een flesje Haagse Poffàh likeur, is de ideale traktatie voor iedere zoetekauw. ’t Bakkertje is echter meer dan alleen een banketbakkerij. Het is tevens een bakkerij en broodjeszaak. Bestel je voor 10.30 uur via de webshop jouw belegde broodje of gebak, dan kun je het dezelfde dag nog bezorgd krijgen of afhalen.

Staat jouw favoriete banketbakkerij in Den Haag nog niet in het lijstje? Laat dan onderaan de blog een reactie achter en laat ons jouw smakelijke tip weten!

8610 getoond, 515 bekeken

2 thoughts on “De lekkerste banketbakkerij in Den Haag, smakelijke tips van onze lezers

  1. Patisserie van Eck op het Alphons Diepenbrockhof heerlijk gebak koekjes en taarten en in de zomer heerlijk ins van Luciano uit Wassenaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *