De leukste kroegen met live muziek in Den Haag

danscafe in den haag

Foto: Pixabay

Yes, het is weekend! Wat gaan we eens doen? Naar de kroeg natuurlijk, biertje of wijntje erbij, inclusief live muziek waar je lekker mee kunt blèren! Voor jou, zoals je van ons gewenst bent, een lijstje met de leukste in Den Haag. In de hoofdrol dit keer: de leukste kroegen met live muziek!


Crazy Pianos

Een bekende voor velen: de Crazy Pianos. Mooie locatie, op de boulevard van Scheveningen. Iedere dag open, dus als je doordeweeks zin hebt in een feestje, ook geen probleem! Je kan er lunchen, borrelen, dineren en natuurlijk van de muziek genieten! De naam is niet voor niks Crazy Pianos, er wordt piano gespeeld en gezongen. Ze hebben verschillende pianisten, allemaal hun eigen stijl en muzieksoort. Genieten!

paapde Paap
Een echt rock georiënteerd muziek café! Ze bieden podium waar bandjes hun kunsten kunnen laten zien. Er zijn steeds meer bandjes te vinden tegenwoordig in Den Haag, die hun weg vinden naar muziekcafé de Paap. Waaronder divers talent! Natuurlijk in de Paapstraat.

Foto: Paard

Foto: Paard

Paardcafé
We kennen natuurlijk allemaal het Paard van Troje, maar het Paardcafé doet ook zeker niet onder! De grote optredens mogen dan met name in het Paard van Troje plaats vinden, maar in het café zijn ook vaak goede optredens te vinden! Maak er kennis met aanstormend talent. Misschien de volgende Anouk? De kleinere setting heeft ook zeker iets knus en gezelligs.

 

Foto: Eiber

Foto: Eiber

Café de Gekke Geit
Dit café hoort bij Hostel The Hague. Een ware toplocatie, erg centraal gelegen in de Grote Marktstraat. Studenten van het Koninklijk Conservatorium hebben hier een podium gevonden en vaker wél dan niet zijn er liveconcerten. Voor wie daar dorst van krijgt, biedt de uitgebreide drankenkaart voor ieder wat wils, incluis likeurtjes en in Limburg gebrouwen pils Lam. Een gezellig avondje live muziek luisteren van kwaliteit, inclusief een lekker drankje, middenin het Centrum van Den Haag. Beter kan niet?

Foto: Cityfan

Foto: Cityfan

Muzikantencafé de Pater
Wat ooit begon als een gewoon bruin café, veranderde al snel in een muzikantencafé. Begonnen met rhythm en blues muziek, nu uitgegroeid tot paradijs van muzieksoorten. Denk hierbij aan jazz, salsa, funk, pop en reggae. 6 dagen per week brengen amateurs en profs hun muziek. Het café organiseert ook workshops, met als sleutelwoord: creativiteit. Kom een keertje kijken, of gewoon meedoen!

Ken jij nog een leuk live muziekcafé?

6769 getoond, 6042 bekeken

5 thoughts on “De leukste kroegen met live muziek in Den Haag

  1. Op zondagavond vanaf 18.00 uur in cafe de pude mol in de oude molstraat is er steevast een fijn stukje life muziek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *