De Smurfen kleuren World Forum Theater blauw op 14 oktober 2018

Smurfen de Musical is over de hele wereld lovend ontvangen, maar nog nooit hebben de Smurfen in Nederland op het toneel gestaan. Op zondag 14 oktober 2018 is het zo ver: de internationale productie is te zien in het Haagse World Forum Theater.

Smurfen de musical den haag world forum 14 oktober 2018

Foto rechtenvrij te gebruiken

Smurfen de Musical

De Smurfen helpen Moeder Natuur om een belangrijke gebeurtenis in Smurfenland tot een goed einde te brengen. Maar, wie anders dan Gargamel probeert daar een stokje voor te steken en doet er alles aan om de Smurfen te vangen. Gargamel krijgt zelfs Grote Smurf te pakken… of dat allemaal goed afloopt? Gargamel, Grote Smurf, Moeder Natuur, Brilsmurf, Moppersmurf, Smurfinnetje, Potige en Muzieksmurf, ze doen allemaal mee in dit vrolijke avontuur vol muziek, dans en spanning.

On-Nederlands groots, on-Nederlands spectaculair maar wel voor 1 keer oer-Nederlands dichtbij. Wees er snel bij want deze show is alleen op 14 oktober in World Forum Theater te zien. De show is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Ticketverkoop vanaf €29,00 via https://worldforum.nl/nl/smurfendemusical

Nederlands Congresgebouw viert 50-jarig bestaan
Op 16 maart 2019 viert World Forum The Hague haar 50-jarig bestaan. Tientallen jaren aan topproducties en internationale congressen zorgen voor een rijke historie.

Dit viert het gebouw graag samen met u! Het evenement Festival TIJD is het jubileum van World Forum op 16 maart 2019. Op die dag is er van alles te beleven. Optredens van Paul van Vliet, Tim Akkerman, De Règâhs en Jazz acts zijn van 13:00 – 14:00 te bewonderen in de King Willem-Alexander zaal. Entreebewijzen hiervoor bedragen €6,00 en zijn te bestellen via https://vijftigjaarworldforum.nl/festivaltijd/. Daarnaast is er de gratis toegankelijke “Festival Playground” te bezoeken. U kunt deze dag genieten van live muziek, backstage rondleidingen, kunst en diverse workshops.

Voor meer informatie bezoek de website: www.vijftigjaarworldforum.nl

2361 getoond, 80 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *