De Verbouwwinkel bouwbegeleider geeft advies en lost problemen op

De Verbouwwinkel bouwbegeleider
Met behulp van de bouwbegeleider kunt u eenvoudig hulp inroepen voor het begeleiden en/of ondersteuning van de uitvoering van uw verbouw of onderhoudsproject. Of u nu de badkamer aan het verbouwen bent, de gehele woning, een aanbouw of een opbouw; met de bouwbegeleider heeft u direct de steun in het uitvoeringsproces waar u om verlegen zit. Zijn of haar expertise in het bouwproces zorgt ervoor dat problemen welke voor u onoplosbaar lijken in een handomdraai kunnen worden opgelost, waardoor vertraging en financiële schade tot een minimum kunnen worden beperkt.

Onze bouwbegeleiders zijn zeer ervaren projectleiders op het gebied van verbouw, onderhoud en nieuwbouw. Onze bouwbegeleiders kunnen per dagdeel worden ingehuurd. Van elk bezoek, overleg of dagdeel volgt een rapportage van hetgeen besproken is en/of geconstateerd.

Wat regelt een bouwbegeleider:
– Direct een afspraak bij u thuis (ma / vr)
– Onafhankelijk bouwkundig advies tijdens de uitvoering
– Controle op de kwaliteit en de voortgang
– Onafhankelijk advies bij bouwkundige problemen
– Onafhankelijke ondersteuning bij geschil met uw aannemer

De Verbouwwinkel kan u helpen met het voorbereiden en realiseren van uw verbouwplannen. Heeft u vragen of wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan vrijblijvend contact op met de adviseurs van De Verbouwwinkel op 085-8769526 of kijk op www.deverbouwwinkel.nl.

3084 getoond, 60 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *