DenHaagDirect 5 jaar!

5_jaarExact 5 jaar geleden, op 18 februari 2010, lanceerden we tijdens de Haagse Communicatie Dag DenHaagDirect.nl. Inmiddels hebben meer dan 150 bloggers en zakelijke partners meer dan 12.500 blogs gepubliceerd. Maandelijks mogen we meer dan 50.000 unieke bezoekers verwelkomen!

Ons eerste lustrum is een bijzonder moment om even bij stil te staan. In het voorjaar, wanneer de temperatuur naar verwachting (nog) iets aangenamer is, gaan we met iedereen die betrokken is bij DenHaagDirect een leuk verjaardagsfeestje vieren. Uiteraard gaan we daarbij Den Haag op een bijzondere manier ontdekken. Jullie lezen er binnenkort meer over. A.s. donderdag (19 feb 2015) proosten we alvast in kleine kring, met onze bloggers, op het bereiken van deze mijlpaal.

Natuurlijk is ons houten lustrum een mooie mijlpaal, maar we zullen er vandaag dus niet lang bij stil staan. We steken nu onze energie in het realiseren van onze ambities: DenHaagDirect verder laten groeien en natuurlijk DenHaagDirect nog vele gezonde jaren vooruit helpen (allereerst van hout naar tin)! Iedereen die daar een bijdrage aan kan en wil leveren, als blogger, als partner, of op een andere manier, is van harte welkom om mee te doen!

Iedereen die in de afgelopen vijf jaar al een bijdrage aan heeft geleverd aan de groei van DenHaagDirect, dat zijn er veel te veel op op te noemen: BEDANKT!!!

5790 getoond, 383 bekeken

5 thoughts on “DenHaagDirect 5 jaar!

  1. Gefeliciteerd en jij ook bedankt voor alle inzet en groei om het voor de bloggers dé plek te maken om te schrijven over Den Haag. Morgen begint de volgende 5 jaar en daar proosten we dan op!

  2. Harde werkers, van harte gefeliciteerd en veel succes in de toekomst. Uiteindelijk gaan jullie natuurlijk voor goud!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *