DenHaagDirect op locatie: maak kennis met het team!

Den Haag Direct blijft groeien…  Nu, drie jaar na de start, telt de community ruim 100 bloggers en wordt de website door meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand bezocht! We gaan het vieren met een tournee door de stad; in de komende maanden bloggen we op vooraf aangekondigde dagen op een bepaalde locatie in Den Haag.

Wanneer wij op zo’n locatie zitten heb jij uitgebreid de mogelijkheid om kennis te maken met DenHaagDirect. Ben je geïnteresseerd in hoe wij te werk gaan? Wat wij jou kunnen bieden? Of wil jij misschien wel komen bloggen voor ons? Kom gerust langs, maak kennis met ons team Iris MobronRon van der LindenMichael RizkallaMichael NijdamLivia de Metz en ondergetekende. Doe mee, stel vragen of doe van alles wat.

Eerstvolgende locatie:
Onze eerste ‘blogpleisterplaats’ wordt EXKi aan het Plein nr. 11. Daar zijn we vrijdag al te vinden, op 22 februari dus. We zitten er vanaf een uurtje of elf in de ochtend tot half zes ‘s middags.

Kom jij morgen langs bij EXKi en DenHaagDirect? Laat het ons horen in een reactie! 

Lijkt het jou als bedrijf interessant om DenHaagDirect op bezoek te hebben? Neem dan contact met ons op via info@denhaagdirect.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *