DenHaagDirect stopt ermee, tenzij…

Na meer dan 8 jaar met veel plezier aan DenHaagDirect te hebben gewerkt zien we ons genoodzaakt om voor het eind van dit jaar met DenHaagDirect te stoppen.

In de afgelopen 8 jaar hebben we heel veel bijzondere plekken, bedrijven, mensen en evenementen in Den Haag leren kennen en daarvan met ons netwerk van bloggers verslag gedaan. In die jaren hebben we tienduizenden unieke artikelen en foto’s gepubliceerd, mochten we ruim 90.000 unieke bezoekers per maand verwelkomen, hebben meer dan 10.000 mensen onze Facebook pagina geliked, volgen meer dan 9.000 mensen ons op Twitter en hebben we meer dan 50 Maison Kelder taarten uitgereikt aan Haagse Uitblinkers.

Ondanks de betrokkenheid van een groot aantal Haagse bloggers, bedrijven en instellingen moeten we nu andere zakelijke en persoonlijke prioriteiten stellen, waardoor er onvoldoende tijd, kennis en aandacht overblijft om de activiteiten van DenHaagDirect als een zelfstandig bedrijf te continueren.

Kortom, tenzij er voor 21 november iemand ons pad kruist die de activiteiten van DenHaagDirect een toekomst kan bieden, zal DenHaagDirect met pijn in ons hart voor het eind van dit jaar moeten stoppen.

Wij willen alle medewerkers, bloggers, bedrijven, instellingen en lezers, die de afgelopen jaren DenHaagDirect mede mogelijk hebben gemaakt enorm bedanken. Tot de kerstvakantie houden we DenHaagDirect draaiend, maar op een lager pitje dan jullie van ons gewend zijn.

De eerste foto gepubliceerd op DenHaagDirect (10-2-2010)

Michael Nijdam en Jeroen Mann, oprichters van DenHaagDirect

14731 getoond, 1564 bekeken

10 thoughts on “DenHaagDirect stopt ermee, tenzij…

  1. Ik zou zeggen probeer het eens bij de politiek/werkgevers servicepunt die hadden een tijdje geleden een werkcafe/website waar werklozen werden afgeknepen om een totaal niet journalistiek product te maken. Misschien is dit een mooie herkansing?

  2. Jeetje, m’n Haags(ch)e hart breekt wel een beetje van dit nieuws.. hopelijk wordt er toch nog iemand gevonden! #duimenmaar

  3. Dank voor het vele werk dat jullie verzet hebben. Ik heb met plezier veel artikelen van jullie bloggers gelezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *