Derde jaar op rij ‘Allerzielen op Oud Eik & Duinen’ 2 november 2018

Allerzielen 2018 door dichter bij de dood & Monuta

Het is al bijna weer november. Dat betekent dat er weer ’n Allerzielen zal zijn op de begraafplaats Oud Eik & Duinen. Voor de derde jaar op rij organiseren ‘dichter bij de dood’ samen met Monuta, deze bijzondere avond. Dichters & troubadichters zijn verbonden aan dichters, schrijvers, en of kunstenaars, acteurs, die begraven liggen op Oud Eik & Duinen. Zij dragen een gedicht voor uit eigen werk en uit het werk van de kunstenaar aan wie zij zich verbonden hebben.

Ieder jaar is het een hele bijzondere avond, waar er ruimte is voor een gesprek, waar er ruimte is voor stilte, waar er ruimte is om een kaarsje te branden en waar er ruimte is om even stil te staan bij de dierbaren die men verloren heeft.

‘Dichter bij de dood’ is van mening dat er nog altijd te weinig over de dood wordt gesproken en heeft daarom het idee opgevat om op deze manier een gelegenheid daarvoor te bieden.

Kom kijken en luisteren naar deze bijzondere avond. Dit jaar is er voor het eerst een Koor bij van ‘Mijn Koren’ onder leiding van Albert-Jan van der Neut. U bent van harte welkom.

Kom vooral met het openbaar vervoer, want het is na 18.00 uur betaald parkeren voor de deur. Tram 2 of 3 of bus 21 stoppen vlakbij. Tot ziens op 2 november.

2234 getoond, 177 bekeken

One thought on “Derde jaar op rij ‘Allerzielen op Oud Eik & Duinen’ 2 november 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *