DHD Weekendtip: Kompaan Bier & Braadfestival 2018 op 17 juni

Bier & Braadfestival 2018

Foto: Pixabay (Skitterphoto)

Weet je nog niet wat je dit weekend moet gaan doen? Dan heeft DenHaagDirect een leuke tip voor jou! Op zondag 17 juni, speciaal op Vaderdag, vindt het Kompaan Bier & Braadfestival 2018 plaats in de Binckhorsthaven. Het festival is vrij toegankelijk en geopend vanaf 12.00 uur.

Kompaan Bier & Braadfestival 2018

De kade bij Kompaan wordt omgetoverd tot een walhalla voor mannen, met bier en lekkere braadsels van lokale foodtrucks. Tussen 12:00 en 20:00 uur kan je genieten van live optredens van Haagse bandjes, een stoere-mannenmarkt, een smid en een barbier. Boottochtjes en wandeltochten laten bezoekers kennismaken met verborgen, spannende locaties in de wijk de Binckhorst. Ook voor de kinds wordt er genoeg entertainment georganiseerd, zo kunnen de ouders ook samen even van het festival kunnen genieten!

Bron: persbericht

Natuurlijk is er naast Kompaan Bier en Braadfestival 2018 nog meer te doen in onze stad. Kijk hier voor de gehele activiteiten- en evenementenagenda van juni. Tevens hebben we een leuk overzicht gemaakt van dingen te doen tijdens het Vaderdag-weekend!

 

2229 getoond, 109 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *