Dilana Rocks Den Haag!

Heb jij afgelopen weken ook zo genoten van Dilana bij de Voice of Holland?

Helaas is de uit Zuid-Afrikaanse zangeres, Dilana Smith, afgelopen vrijdag weggestemd door Waylon. Dit tot verbazing van vele fans, die vonden dat ze, ook zonder stem, want ze was geveld door een flinke verkoudheid, haar mannetje stond! Het mocht niet baten. Zij zong het toepasselijke nummer ‘it must have been love’ van Roxette, want de liefde voor muziek is en zal altijd blijven!

‘It must have been love but it’s over now’

Het ‘Voice’ avontuur mag dan voor Dilana afgelopen zijn, maar dit is niet te merken aan de overvolle agenda waar zij 2016 mee afsloot en waar zij 2017 mee voortzet.

Wie Is Dilana?

1775208_origDilana Smith timmert al vanaf haar 16e flink aan de weg. In 2000 neemt ze haar debutalbum ‘Wonderfool’op. Haar eerste twee singles, ‘Do you now’ en ‘To all planets’, worden beide uitgeroepen tot 3FM Megahit! Dilana tourt niet alleen in Nederland, maar ook buiten onze grenzen is ze niet meer weg te denken. Dilana heeft opgetreden met artiesen als Tommy Lee en Mick Mars (Mötley Crue), Dave Navarro (Jane’s Addiction, Red Hot Chili Peppers) en Gilby Clark (Guns N’ Roses). In 2013 deelt ze haar fans mee dat er twee nieuwe creaties aan zitten te komen! Niet alleen een nieuw album met de titel ‘Beautiful Monster’, maar ook de komst van haar eigen lieve monstertje, haar dochtertje River, die net als haar moeder geen angst kent voor het podium! Voor video’s verwijs ik graag naar YouTube.

Huiskamerconcert

Dilana zou Dilana niet zijn als ze ook het kleine niet eert. Het kleinste en intiemste poppodium wat je als artiest kan bedenken is wellicht in een huiskamer. Laat dit nu net de droom zijn van Dilana’s mega fan Chaja Landsman.

‘Kan jij Dilana niet vragen in je huiskamer? dat zou ik echt te gek vinden’

 

Ik ben de beroerdste niet en we gaan ervoor! 3 maanden later is het een feit! Op 19 februari zal Dilana in een huiskamer in Den Haag het dak eraf zingen! De show is helaas uitverkocht onder de Die Hard fans van Dilana, Huiskamerconcerten en Rock! 15843963_10208298899534430_4829500142544903182_o

Tijdens het ALL In huiskamerconcert, hapje, drankje, zullen we ook de goede doelen niet vergeten. Tijdens dit huiskamerconcert steunen wij de Voedselbank en de amerikaanse organisatie WhyHunger.org doormiddel van de verkoop van lootjes, waarmee mooie prijzen gewonnen kunnen worden. Deze prijzen zijn onder andere beschikbaar gesteld worden Dilana zelf, Eddie Hoftijzer, Wendy Wijmans, Wendy Koster Fotografie en Pieter Hessels.

Fans van Dilana kunnen hun liefde voor Dilana, haar muziek en passie delen op de nederlandse Facebook groep: Dilana Rocks NL. De nederlandse Facebook groep voor Dilana fans!

denhaagdirect

#LRS, the Hague

Een nieuwe groep in Facebookland is #LRS, the Hague. #LRS, the Hague staat voor Living Room Shows, The Hague (Den Haag). Sinds 2014 host ik, Shui Fan, binnen – en buitenlandse artiesten binnen mijn 4 muren in Den Haag. Het begon allemaal met Jake Clemons, de saxofonis van Bruce Springsteen. Sinds 2014 hebben hier fans hun favoriete artiest gezien, gesproken, de bekende selfie gemaakt, verwelkomt en uitgezwaaid! Het kan allemaal en het brengt het grote bereik van Social Media direct terug naar daar waar muziek voor staat ‘samen genieten in een intieme setting’. Net als vroeger. Het ideaal beeld van Jake Clemons en zijn reden om zelf huiskamerconcerten te geven.

Agenda:

19-2-2017: Dilana
18-3-2017: Rich Wyman
2-4-2017 : James Maddock & Hans Ludvigson

Info via FB Group #LRS, the Hague of info@shuifan.nl

1338 getoond, 286 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *