DirectBesparenInDenHaag: meld je vrijblijvend aan en bespaar op je energierekening!

Foto: vastelastenbesparing.nl

“Jaarlijks stappen ruim 1,4 miljoen Nederlanders over naar een andere energieleverancier. Dit levert een forse besparing in de kosten op. Eigenlijk zou iedere Nederlander dat moeten doen.”

Aan het woord is Jeroen Voorn, 1 van de 2 eigenaren van Vastelastenbesparing. Hij kwam er zelf ooit ook achter hoeveel geld er te besparen viel door simpelweg voor een andere energieleverancier te kiezen. Dat triggerde hem zo erg dat hij samen met compagnon Martijn van den Bosch een bedrijf is gestart om alle mensen in Nederland te helpen om geld te besparen op hun vaste lasten.

Energie Collectief
De beste manier om optimaal te besparen en zeker te zijn dat je kiest voor het allerbeste aanbod is door mee te doen aan een Energie Collectief. Als lezer van DenHaagDirect.nl heeft u nu de exclusieve mogelijkheid om mee te doen aan een dergelijk collectief. Dit collectief wordt georganiseerd door Vastelastenbesparing in samenwerking met DenHaagDirect. Vastelastenbesparing laat jaarlijks tienduizenden mensen flink besparen op hun kosten voor energie, internet, tv, bellen en verzekeringen en is inmiddels een gevestigde naam in de wereld van besparingen door consumenten.

Altijd de beste aanbieding
Het Energie Collectief werkt vanuit de gedachte dat we samen de beste deal kunnen afdwingen bij de energieleveranciers. Hoe meer mensen zich gratis en vrijblijvend inschrijven als deelnemer aan het collectief hoe groter de onderhandelingspositie is met de energieleveranciers. Deze energieleveranciers strijden uiteindelijk tegen elkaar voor de laagste tarieven. Zo weet u zeker dat het onderste uit de kan is gehaald en u altijd de allerbeste energiedeal van dit moment krijgt.

Vrijblijvend inschrijven
Via de website www.DirectBesparenInDenHaag.nl kunnen alle lezers van denhaagdirect.nl zich vanaf nu aanmelden.

Uw inschrijving is geheel vrijblijvend en gratis en is in een halve minuut geregeld. Na het sluiten van de inschrijfperiode worden alle inschrijvingen verzameld en starten vervolgens de onderhandelingen met de energieleveranciers. Het allerbeste aanbod krijgt u daarna van ons per mail toegestuurd. Na ontvangst van het energieaanbod kunt u direct eenvoudig uw persoonlijke besparing inzien. U kunt daarna zelf bepalen of u op het aanbod in wilt gaan.

“Als ik wist dat dit zo makkelijk was, dan had ik het veel eerder gedaan”
De overstap van de ene naar de andere energieleverancier is de afgelopen jaren eigenlijk een fluitje van een cent geworden. Vanuit de netbeheerder wordt de overstap van de ene naar de andere leverancier eenvoudig geregisseerd waardoor dit vlekkeloos verloopt. U stapt daardoor eenvoudig over en komt nooit zonder stroom of gas te zitten.

Doe mee!
Wees er snel bij! U kunt zich nog tot 11 november 2018 inschrijven, dus wacht niet te lang. Hoe meer mensen meedoen, hoe scherper de tarieven zullen zijn!

8890 getoond, 59 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *