DJ Fedde Le Grand komt naar Bevrijdingsfestival Den Haag 2018

Hilton VIPdeck Bevrijdingsfestival Richard Mulder Fotografie 2017-05-05 120

Bevrijdingsfestival 2017 – Foto: Richard Mulder

Een grote naam uit de dancemuziek komt op 5 mei 2018 naar het Bevrijdingsfestival in Den Haag. Niemand minder dan Fedde Le Grand, één van de drie Ambassadeurs van de Vrijheid, zal met een helikopter op het Malieveld landen om op te treden. De andere twee Ambassadeurs van de Vrijheid zijn rapper Ronnie Flex en de band My Baby.

Programma Bevrijdingsfestival Den Haag 2018
Eerder deze maand werd al bekend gemaakt dat de Haagse rockband Di-rect dit jaar de afsluiter is van het Bevrijdingsfestival in Den Haag. Tevens staat de saxofonist Candy Dulfer en de Utrechtse band Rondé op de line-up.

The Navigators, die in 2017 dé Haagse Song van het Jaar maakten, zullen speciaal voor deze dag een concert samenstellen. Hierbij gaan ze op zoek naar muzikanten uit andere Westerse landen voor een samenwerking. Het festival heeft meer te bieden dan ‘alleen’ muziek! Puur Gelul, een comedygroep uit Den Haag, gaat met een aantal nationale gasten de bezoekers op het Malieveld vermaken.

Haagse Vrijheidweken
Naast het Bevrijdingsfestival worden van vrijdag 13 april t/m vrijdag 5 mei de Haagse Vrijheidsweken 2018 georganiseerd. Bezoek tijdens deze periode ruim vijftig activiteiten, verspreid over heel Den Haag. Zie hier het programma.

Het complete programma voor Bevrijdingsfestival Den Haag 2018 wordt in maart bekend gemaakt! Kan je niet wachten? Geniet dan alvast van leuke sfeerverslag van Bevrijdingsfestival 2017. Hieronder nog een aftermovie van vorig jaar gemaakt door onze blogger Robert John Henderson!

 

1633 getoond, 151 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *