DJ/Producersduo GLOWINTHEDARK geeft masterclass tijdens RAP CLASS!

Persfoto GLOWINTHEDARK

Persfoto GLOWINTHEDARK

Zaterdag 11 november 2017 is Musicon de meest vette PLACE 2 BE:
Deelnemers van RAP CLASS en bezoekers nemen van 15:00 uur tot 17:00 uur een kijkje achter de schermen bij wereldberoemd muziekduo GLOWINTHEDARK tijdens een masterclass in Haags muziekcentrum Musicon. En dat voor een entree van maar € 2,-.

KIJKJE IN DE KEUKEN van Tha Mastahs!
GLOWINTHEDARK bestaat uit de DJ’s/producenten Albert Harvey en Kevin Ramos dat in 2015 doorbrak en sindsdien met talloze grote artiesten als DJ ChuckieDavid Guetta en Fat Joe werkt. Vorig jaar bracht het duo samen met SFB het, met twee dubbel platinum en twee gouden tracks bekroonde, album ‘Lituatie’ uit. Dit jaar is het vervolg op dit album uitgekomen, genaamd ‘Lituatie 2’, met samenwerkingen met onder andere Sevn Alias, F1rstman, Lijpe, Jairzinho en Brace.
Voor mensen die ook iets hebben met de dope stijlen die deze muziekmastahs maken is dit de kans om bij GLOWINTHEDARK in muziekcentrum Musicon een kijkje in de muzikale…damn hoe coole… keuken te nemen en te zien hoe het er in de muziekindustrie aan toe gaat. Naast dat er ingegaan wordt op inhoud en proces, delen de mannen ook hun eigen persoonlijke ervaringen van hun muzikale reis. RAP CLASS verzorgt vaker master-coaching van bekende Nederlandse urban- en hiphopartiesten, wat fungeert als belangrijk programmaonderdeel binnen het traject om de talentontwikkeling van deelnemers te bevorderen. Zo verzorgden eerder dit jaar onder andere Lange Frans en Emms (Broederliefde) een masterclass voor RAP CLASS deelnemers. GLOWINTHEDARK treedt als laatste op als master-coach van RAP CLASS 2017.

OVER RAP CLASS 
RAP CLASS is een initiatief van Stichting Musicon Producties en startte dit jaar in april. Het urban workshoptraject voor jonge rappers en zangers is bedoeld om meer jongeren uit alle Haagse wijken bij elkaar te brengen en bij de cultuursector te betrekken. Tot en met december 2017 werken deelnemers van RAP CLASS iedere zaterdag van 15:00 uur tot 18:00 uur aan hun vaardigheden op het gebied van rap, zang en performance. In Musicon worden oefenruimtes en apparatuur aangeboden, begeleiding van onder andere de coaches Umit Colgecen en Mekki Abdel bij het schrijven en het maken van muziek, voorbereiding van optredens op verschillende festivals, deelname aan een videoclip, begeleiding van studio-opnames en master-coaching van bekende Nederlandse urban- en hiphopartiesten. Tevens is er naast rap aandacht voor urban zang, dat wordt aangeboden onder de naam ‘R&B Class’.

Houd dit ook in de gaten…
Op zaterdag 23 december 2017 vindt de eindpresentatie van RAP CLASS plaats van 14:00 uur tot 17:00 uur in Theater Dakota. Entree bedraagt € 2,50.

Glow in The Dark PersPicture voor Calle 02
Voor vragen, persfoto’s en interviews kunt u contact opnemen met:
Daan van der Bruggen: daan@musicon.nl
Pascalle Kok
calle@pascallekok.com

Foto’s: Persfoto’s GLOWINTHEDARK
Tekst: Persbericht Pascalle Kok en toevoegingen van Iwan de Brabander

2427 getoond, 114 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *