Drie Zuid-Afrikaanse bedrijven openen kantoor in Haagse regio

V.l.n.r. Wayne Abegglen (Regional Property Executive Hyprop Investments Ltd.), Guido Landheer (directeur Economische Diplomatie en Transitie RVO), Karsten Klein (Wethouder Stedelijke Economie, Zorg en Havens Den Haag), Maruis Conradie (Strategy Director NuvaLaw) Jeroen Nijland (Commissioner NFIA).

V.l.n.r. Wayne Abegglen (Regional Property Executive Hyprop Investments Ltd.), Guido
Landheer (directeur Economische Diplomatie en Transitie RVO), Karsten Klein (Wethouder
Stedelijke Economie, Zorg en Havens Den Haag), Maruis Conradie (Strategy Director
NuvaLaw) Jeroen Nijland (Commissioner NFIA).

Tijdens een tussenstop van de Volvo Ocean Race in Kaapstad maakten drie Zuid-Afrikaanse bedrijven tijdens een ondertekeningsceremonie bekend een kantoor te openen in Den Haag en Leiden. Het betreft Hystead Limited, IoT.nxt en NuvaLaw.

Impuls voor economie
De komst van de drie ondernemingen betekent niet alleen een impuls voor de Haagse, regio maar voor de gehele Nederlandse economie.
De gemeente Den Haag, de Netherlands Foreign Investment Agency (NFIA), The Hague Business Agency en InnovationQuarter hebben er actief aan gewerkt om de drie Zuid-Afrikaanse bedrijven naar de regio Den Haag te trekken. ‘We kijken uit naar de toekomstige samenwerkingen en creatieve verbindingen tussen Hystead, IoT.nxt en NuvaLaw en Nederlandse en internationale ondernemingen in Den Haag en omliggende steden zoals Leiden. Deze drie bedrijven vormen een geweldige aanvulling op ons innovatieve en snelgroeiende ecosysteem in de regio’, aldus Karsten Klein, wethouder Stedelijke Economie van de gemeente Den Haag.

Over Hystead Limited
Hystead Limited is een vooraanstaand retailfonds dat een portefeuille van winkelcentra in Zuidoost-Europa beheert. Het bedrijf is van plan een van zijn managementkantoren in Den Haag te vestigen.

Over IoT.nxt
IoT.nxt is aanbieder van een internationaal toonaangevend Internet of Things-platform dat bedrijven helpt al hun bestaande investeringen en systemen te integreren en te benutten. Dit maakt razendsnelle digitalisering mogelijk, zodat bedrijven kunnen meekomen in de “vierde industriële revolutie”.

Over NuvaLaw
NuvaLaw, een LegalTech-bedrijf, ontwerpt en implementeert digitale platforms die de uitwisseling van juridische informatie en de beslechting van geschillen transformeren. Het bedrijf vestigt zich in Leiden en zal in eerste instantie samenwerken met grote Nederlandse verzekeringsmaatschappijen, die voornamelijk gevestigd zijn in Den Haag en Leiden.

3071 getoond, 104 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *