Dunkin’ Donuts en ijsketen Baskin-Robbins openen aan het Spui

Foto: persbericht

De bekende Amerikaanse donutzaak Dunkin’ Donuts opent binnenkort een winkel op het Spui in Den Haag. Maar er is meer! In dezelfde winkel komt namelijk ook een vestiging van ijsketen Baskin-Robbins.

Gratis donuts
Dunkin’ Donuts is een van de grootste coffee and baked goods merken ter wereld. Baskin-Robbins staat te boek als dé grootste ijsketen van de wereld. Iedereen die gek is op zoetigheid kan zich in de nieuwe winkel op het Spui te goed doen aan een regenboog aan diverse donuts en ijsjes! De officiële opening vindt medio november plaats. Ben jij een van de eerste 100 klanten, dan mag je jezelf verblijden met een jaar gratis donuts!

Dunkin’ Donuts opent in totaal vier nieuwe vestiging in Nederland. Naast de vestiging in Den Haag worden er ook stores geopend in Utrecht, Amstelveen en Roermond.

Wat vind jij van de komst van Dunkin’ Donuts en ijsketen Baskin-Robbins naar het Spui? Laat onder de blog een reactie achter!

8028 getoond, 1253 bekeken

3 thoughts on “Dunkin’ Donuts en ijsketen Baskin-Robbins openen aan het Spui

  1. Volgens mij is zijn er in het centrum van Den Haag al meer dan genoeg van dit soort tenten. Meerwaarde voor de stad en de inwoners heeft het niet noemenswaardig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *