Een exclusieve en ruimtelijke vijfkamerwoning in Houtwijk

burgemeester waldeckstraat 71In het gewilde Houtwijk bevindt zich aan de Burgemeester Waldeckstraat 71 (Loosduinen) een exclusieve vijfkamerwoning met riante tuin, ruim en zonnig dakterras en berging. Deze eengezinswoning is gelegen aan een gezellig en kindvriendelijk plein.

De woning wordt gekenmerkt door het ruimtelijke effect, welke wordt gecreëerd door de aanwezige vide. Deze vide zorgt er ook voor dat het zonlicht op speelse wijze de woning binnendringt. In de nabijheid van de woning bevindt zich een opstapplaats van tramlijn 2 naar het centrum van Den burgemeester waldeckstraat 71-foto2Haag, en buslijn 26 naar badplaats Kijkduin. In de omgeving bevinden zich meerdere basisscholen en er is ook een op de wijk gericht winkelcentrum. Hieronder wordt de indeling van deze woning beschreven.

Entree en woonkamer
Via de brede hal met toilet en meterkast komt u in de woonkamer met open keuken. De woonkamer heeft over de volle breedte een schuifpui welke uitzicht biedt op de tuin. De gehele begane grond is voorzien van burgemeester waldeckstraat 71-foto3vloerverwarming.

Keuken
De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur van Siemens: koel/vries combinatie, oven, vaatwasser, keramische kookplaat en afzuigkap.

burgemeester waldeckstraat 71-foto5Eerste etage
De centrale overloop met vide geeft toegang tot drie slaapkamers van respectievelijk 15m2, 11m2 en 9m2. Daarnaast bevindt zich op deze etage een ruime badkamer die is voorzien van ligbad, douchecabine, toilet en badkamermeubel. Ook treft u op de eerste etage een opbergkast van 1,3m2.

burgemeester waldeckstraat 71-foto7Tweede etage
De overloop (ook met vide) leidt naar een multifunctionele ruimte (9m2) en de vierde slaapkamer van maar liefst 21m2. Via de overloop en de slaapkamer heeft u toegang tot het zonnige terras (Z) van 16m2. Dit terras is biedt voldoende ruimte om er met meerdere mensen heerlijk te kunnen vertoeven.

burgemeester waldeckstraat 71-foto9Tuin
De tuin (N) meet maar liefst 47m2. Achter in de tuin bevindt zich een berging van 6m2, welke is voorzien van elektriciteit. De tuin heeft aan de achterzijde een tuindeur naar het erachter gelegen pad, welke uitkomt op de openbare weg.

3D-Plattegrond
Voor een goede indruk van de maatvoering en de situering van deze ruimtes ten opzichte van elkaar, verwijzen we u graag naar de in deze presentatie getoonde 3d-plattegrond.

Bijzonderheden
– Erfpacht eeuwigdurend en afgekocht.
– Elektra: 10 groepen.
– Combiketel: 2008.
– Woonkamer en keuken zijn voorzien van vloerverwarming.
– Ruimtelijk effect en speelse zonlichtinval door de aanwezige vide.

Kortom, deze woning is zeker de moeite waard om te bezichtigen. 

Meer informatie?
Is uw interesse gewekt? Meer informatie over én bijzonderheden van deze woning vindt u hier. Benieuwd naar hoe de woning er in het echt uitziet? Maak dan een afspraak en/of bekijk het huis vast met behulp van de 360 graden tour op de website van Meesters Makelaars Loosduinen.

11260 getoond, 231 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *