Een weekend vol Scheveningen: Vuurwerkfestival, Salt Market en meer!

Komend weekend wordt erg druk op Scheveningen. Vis dus niet achter het net en zorg dat je er bij bent! Voor een volledige agenda en nog meer leuke tips kan je altijd een bezoekje brengen aan Buitengewoon Scheveningen. Maar voor nu, een kijkje in de toekomst!

Vuurwerkfestival Scheveningen
Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen is een spectaculair evenement met twee vuurwerkshows per avond. Verschillende landen strijden elk jaar in de zomer om de Vuurwerktrofee Scheveningen. Het eerste vuurwerk wordt iedere avond rond 21:45 uur afgeschoten. Het tweede vuurwerk gaat daarna om ongeveer 22:30 uur de lucht in. De shows zijn vanaf de gehele boulevard en het strand goed te zien. Rond het Vuurwerkfestival zijn er allerlei gratis activiteiten en optredens op de boulevard en het Kurhausplein in Scheveningen. Het Vuurwerkfestival vindt jaarlijks in augustus plaats. Dit jaar (onder voorbehoud) op 11/12 en 18/19 augustus.

Caipi Boys
Ze hebben het overleefd, Five Years of Caipi Madness! Reden genoeg om een feestje te vieren en jullie zijn uitgenodigd! Alle Caipi Boys legends zijn erbij & er komt een Surprise act. Wat je kunt verwachten: all night cocktail happy hour, cocktails bijna gratis, Caipi’s die om je oren vliegen, drinken door een rietje, limoenen en cachaca in je drankje, brain freeze! Tot vrijdag 11 augustus bij Beachclub Indigo op het Zwarte Pad. Het feest begint al om 20.00 uur, zorg dat je er op tijd bij bent.

NK Beachvolleybal
Iedereen is bekend met veld- en zaalkorfbal. Maar nu komt de razend populaire variant op het strand naar Scheveningen. Het NK Beachkorfbal vult The Hague Beach Stadium op 12 augustus 2017 met spectaculair positiespel en schitterende afstandsschoten op de korf. Zorg dat jij erbij bent, want kijken naar sport is toch minstens zo leuk als het zelf spelen. Dit laatste kan je overigens ook nog even doen natuurlijk! Als je er dan toch bent!

Salt Market Keizerstraat
Deze markt moet je bij zijn geweest! Proef van de lokale producten en luister naar muziek. Deze zomer waait er een frisse wind door de Keizerstraat met de Salt Market. Op 13 augustus 2017 keert de Salt Market terug naar de Keizerstraat in Scheveningen.De focus van dit evenement ligt op hip & vintage lifestyle en daarom vind je hier dan ook de meest unieke en te gekke producten van lokale ondernemers. Om van deze zomereditie weer een flink feestje te maken is er natuurlijk weer een divers aanbod aan muziek aanwezig.

Kijk op www.buitengewoonscheveningen.nl voor meer tips, en check onze Facebook pagina voor alle evenementen!

740 getoond, 92 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *