Eerste Staybridge Suites-hotel aan Haagse Hofvijver

Staybridge Suites-hotel den haagAPF International en Borealis Hotel Group herontwikkelen samen het monumentale pand aan de Lange Vijverberg 10-11 in Den Haag tot het eerste Staybridge Suites-hotel in Nederland.

Het gebouw beschikt over 5.000 m2 vvo en een ondergelegen parkeergarage. Het pand is eigendom van een joint venture tussen APF International en Ares Asset Management. De jv heeft het pand in 2015 voor 4,8 miljoen euro gekocht onder de naam Traction Netherlands Lange Vijverberg, aldus het Kadaster.

De partners realiseren 101 hotelkamers in het pand dat prominent ligt aan de Hofvijver. Staybridge Suites is een merk van Intercontinental Hotels Group dat zich richt op de gast die een langer verblijf of een ruimere kamer zoekt. De kamers zijn geschikt voor extended stay en hebben hiervoor alle voorzieningen, zoals een kitchenette. De kamers lenen zich ook voor een verblijf van enkele dagen.

Na de oplevering is met Borealis een huurcontract overeengekomen voor een periode van minimaal 25 jaar. De unieke locatie en de karakteristieke uitstraling van hete pand garanderen dat dit hotel een welkome aanvulling op de Haagse hotelmarkt zal zijn, aldus de initiatiefnemers. Het hotel zal na de zomer van 2018 haar deuren openen.

Op zoek naar huisvesting voor uw bedrijf?
Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden. Neem contact op via de website, info@Steenworp.nl of 070-3141516.

2455 getoond, 364 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *