Energiekwartier: nieuwe woningen Esperanto gaan in de verkoop!

Bron: woneninhetenergiekwartier.nl

Op dinsdag 26 juni 2018 zullen de 38 woningen van Esperanto, gelegen in het nieuwe hart van Energiekwartier in Den Haag, in de verkoop gaan. De bouw van Esperanto zal eind 2018 starten en de oplevering is gepland voor medio 2020. Ben je geïnteresseerd? Dan ben je tussen 17.00 en 20.00 uur van harte welkom in Haagse Prael, Esperantoplein 20 Den Haag. Hier krijg je de kans om nader kennis te maken met het project en kun je gelijk inschrijven voor een woning.

Esperanto ligt aan het Esperantoplein middenin het Energiekwartier en wordt gebouwd rondom een open binnenplaats. Het woonblok biedt diverse koopwoningen, waaronder herenhuizen, terraswoningen en appartementen met elk hun eigen parkeerplaats. Hier vind je meer informatie over het bouwproject.

Energiekwartier

Het Energiekwartier is de nieuwe naam voor Regentesse-Zuid. De wijk ligt aan de rand van de bruisende Haagse binnenstad en wordt komende jaren grondig onder handen genomen. De straten en pleinen worden opnieuw ingericht en wijkpark De Verademing krijgt een opknapbeurt. Bovendien worden in de wijk een aantal grote woonprojecten gerealiseerd, onder andere Esperanto.

Ben je op zoek naar een nieuwe woning in Den Haag? Wellicht vind je bij Esperanto jouw droomhuis! Bij een nieuw huis hoort natuurlijk ook een mooie inrichting. Aangezien de woningen tegenwoordig al duur genoeg zijn hebben wij een tip voor waar je voordelig een nieuw rolgordijn of shutters kunt halen!

598 getoond, 355 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *