Exclusieve lezersactie: bespaar tot wel €350 op je energierekening!

Foto: Pexels

Lezers van DenHaagDirect.nl hebben de komende weken de exclusieve mogelijkheid om zich via DirectBesparenInDenHaag.nl in te schrijven voor een Energie Collectief. Door je in te schrijven bij dit Energie Collectief krijg je de kans om de allerscherpste tarieven voor je energierekening vast te zetten. Besparingen kunnen namelijk wel oplopen tot ongeveer €350,- per jaar!

DirectBesparenInDenHaag.nl is een initiatief van Vastelastenbesparing.nl in samenwerking met DenHaagDirect. Vastelastenbesparing.nl is een gevestigde naam in de wereld van energieleveranciers, ruim 50.000 mensen hebben zij inmiddels naar volle tevredenheid geholpen met de overstap van energieleverancier.

Samen voor de beste deal
Door de samenwerking van Vastelastenbesparing.nl met DenHaagDirect kun je als lezer profiteren van de allerscherpste energietarieven van de markt. Alle lezers kunnen zich vrijblijvend inschrijven op DirectBesparenInDenHaag.nl. Voor iedereen die zich heeft ingeschreven zal Vastelastenbesparing vervolgens gaan onderhandelen met de energieleveranciers. Door dit op deze manier te doen is Vastelastenbesparing in staat om de energieleveranciers tegen elkaar uit te spelen en de beste tarieven voor je af te dwingen.

Iedereen die zich heeft ingeschreven krijgt vervolgens het energieaanbod dat als beste uit de bus is gekomen via e-mail toegestuurd. Je maakt zelf de keuze of je gebruik wilt maken van dit aanbod of niet. Als je gebruik wilt maken van het aanbod, dan regelt Vastelastenbesparing.nl voor jou een vlekkeloze overgang naar je nieuwe energieleverancier.

Voorkom hogere maandlasten
De belastingen op de energie zijn met de nieuwe overheidsbeslissingen wederom fors verhoogd. Daar merk je nu wellicht nog niks van maar zul je op de jaarafrekening door je huidige energieleverancier mee geconfronteerd gaan worden. Daarnaast zijn ook de gasprijzen de afgelopen maanden met ongeveer 15% gestegen, wat ervoor zorgt dat een gemiddeld gezin zo’n €150,- per jaar meer kwijt is aan energiekosten. Reden genoeg dus om te kiezen voor de allerbeste tarieven via het Energie Collectief.

Inschrijven kan tot 11 november 2018
U kunt zich nog tot uiterlijk 11 november 2018 inschrijven, dus wacht niet te lang. Hoe meer mensen meedoen, hoe scherper onderhandeld kan worden en hoe voordeliger de tarieven zullen zijn. Je inschrijving is geheel vrijblijvend. Pas als je het energieaanbod ontvangt hoef je te beslissen of je ook daadwerkelijk op het aanbod in gaat.

Bespaar op je vaste lasten en schrijf je meteen in!

11791 getoond, 52 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *