Fietsenmaker in Den Haag: de absolute toppers!

fietsenmaker in den haagJe kent het wel: zit je superenthousiast op je fietsje, kom je voor geen meter vooruit. De band die langzaamaan steeds leger en leger wordt totdat je op de velg rijdt en toch echt moet afstappen. Of dat je fiets out of the blue ineens enorme herrie maakt en iedereen je geïrriteerd aan zit te kijken. Alsof jij er iets aan kan doen en het even snel kan verhelpen. Toch maar weer een tripje naar de fietsenmaker. Maar naar welke moet je toe? Waar word je het best geholpen? Om mezelf en jullie een stapje op weg te helpen, heb ik uitgezocht welke fietsenmakers het beste scoren. Sommigen zijn absolute toppers, sommigen krijgen wisselende reviews en sommigen zijn ronduit slecht. Om het positief te houden, zal ik alleen de eerste twee categorieën bespreken.

Absolute toppers van de fietsenmaker in Den Haag:

Hollandse rijwiel centrale
Deze fietsenmaker op de obrechtstraat bestaat al 75 jaar en krijgt goede beoordelingen. Fred Kueter zegt hier bijvoorbeeld over: ‘bij deze fietsenmaker staat service inderdaad hoog in het vaandel! Het onderhoud aan onze fietsen (3 omafietsen en 1 mountainbike) wordt altijd perfect tegen heel redelijke prijzen uitgevoerd en ook voor bandje plakken kun je hier terecht. En… lekkere koffie als je even moet wachten!’

Mammoet Rijwielen
Deze fietsenmaker in Den Haag aan de stationsweg wordt gezien als één van de betere fietsenmakers van Den Haag: ‘Ikzelf vind dit nog echt 1 van de betere fietsenzaken in Den Haag. Men is vriendelijk, behulpzaam en niet onbelangrijk heeft een hele goede kennis van zaken’ (Bobby Boogert).

Prijssnijder fietsenwinkel
Prijssnijder is op de Loosduinseweg te vinden en krijgt goede recensies. Het personeel is fietsenmaker in den haagvriendelijk, de prijzen zijn schappelijk en de service goed.

Hans Struijk Fietsen
Deze fietsenmaker zit maar liefst op drie plekken in Den Haag, namelijk de volendamlaan, loosduinse hoofdplein en de waldorpstraat. Hij krijgt goede recensies waarbij vooral de goede voorlichting eruit springt.

Beer fietsen
Deze fietsenmaker in de weimarstraat loopt goed. Het is er altijd druk, maar dat weerhoudt ze er niet van hun werk goed te doen: ‘Hulde voor Beer Fietsen! Vriendelijk, vakkundig en af en toe ook nog eens service “van de zaak”. Geen fratsen en verrassingen, gewoon goede oud-Hollandsche service!’ aldus Joost van Vugt.

Thomson tweewielers
Niet echt verrassend zit deze fietsenmaker op de thomsonlaan. Hij wordt gezien als een ‘super fijne fietsenmaker! Prachtige fiets gekocht en toen deze helaas gestolen bleek te zijn, opnieuw hele goede service en snelle afhandeling, inclusief tijdelijke leenfiets om het leed te verzachten. En extra leuk: voor mijn werk in het onderwijs heb ik oude fietsonderdelen gekregen om de kinderen mee te laten experimenteren, geweldig!’

Van Son Tweewielers
Deze kleine fietsenmaker in Den Haag zit op de oude haagweg. Hoewel er maar weinig recensies te vinden zijn, zijn ze wel erg goed. De fietsenmaker wordt gezien als een echte vakman die service van hoge kwaliteit geeft.

Bert’s wielershop
Deze fietsenmaker zit in de Betje Wolfstraat en wordt door velen erg gewaardeerd. Zo zegt Miguela De Bethancourt-Ojeda bijvoorbeeld: Bert’s wielershop hoort eigenlijk op de eerste plaats te staan vind ik zelf. Ik kom daar al zeker 35 jaar en nog nooit een miskleun gehad.’

Perry De Collieman
Deze fietsenmaker op de Hulshorststraat is klein, maar fijn. Hoewel er geen recensies op het internet te vinden zijn, zijn de mensen die er komen erg tevreden: ‘niet duur en vaak dezelfde of de volgende dag al klaar’, aldus Annuska Pompe.

fietsenmaker in den haagWisselende reacties, van heel goed tot heel slecht: 

De vroome bikes
Deze fietsenmaker in Den Haag zit op de Lekstraat en krijgt over het algemeen goede reacties, maar het bandenplakken is niet altijd goed gedaan. Hoewel het erg goedkoop is, is het resultaat soms niet naar behoren.

Top bikes
Op de Elandstraat zit deze fietsenmaker en er zijn zowel positieve als negatieve recensies te vinden. Wat goed is, is dat de fietsenmaker wel reageert op de negatieve recensies en het graag wil verhelpen. Ik heb zelf ervaring met deze fietsenmaker en werd goed geholpen, al was het wat aan de dure kant.

Ado bike XL
Deze fietsenmaker op de Leyweg krijgt zowel toprecensies als minder positieve geluiden. Over het algemeen is men het eens over de professionele en goede service, maar soms lijkt een probleem steeds terug te komen.

Kemper Fietsen
Deze fietsenmaker op de Waldeck Pyrmontkade is vooral gespecialiseerd in vouwfietsen en krijgt overwegend goede reacties. De meeste mensen zijn enthousiast en vinden de medewerkers vakkundig, al zijn er sommigen die de winkel te duur vinden.

Weet jij nog een goede fietsenmaker in Den Haag die absoluut genoemd moet worden? Laat het dan weten in een reactie 

4446 getoond, 4826 bekeken

6 thoughts on “Fietsenmaker in Den Haag: de absolute toppers!

  1. Een nieuwe fietsenwinkel Haagsche fietsenwinkel , gelegen aan de leggelostraat 57 te den haag , top service , en zeker niet duur !!

  2. Op de van musschenbroekstraat 135 zit ook een goeie, thfw zij doen in 2e hands fietsen, zijn klein, maar wat een monteur is dat zeg!. Die kan echt sleutelen. En goedkoop

  3. Bike Experts aan de van Baerlestraat 87 mis ik in dit rijtje. De fietsenwinkel voor de liefhebbers van mountainbikes, racefietsen en toerfietsen. Goede service, eerlijk advies en echt mooie fietsen van de merken Cube, Scott, Niner, Jan Janssen en Kuota.

  4. Garant Tweewielers! Goeie service, hoge kwaliteit, klantvriendelijke mensen en uiteraard een mooie winkel met een showroom vol met fietsen. Ben 5 fietsenwinkels langsgegaan voor één klein probleempje en géén kon het oplossen totdat Garant Tweewielers voor me huis geopend en binnen een dag gerepareerd werd, dat nog voor een laag prijsje invergeleken die andere fietsenwinkel.

  5. Ik heb mijn fiets bij het Leger des Heils aan de Poolsterstraat gehaald en laten repareren. Prima service en kwaliteit fiets voor de prijs.en aardige mensen met verstand van fietsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *