Five Guys Burgers and Fries opent vestiging aan het Spui in Den Haag

Bron: Flick (Jerry Huddleston)

Bron: Flick (Jerry Huddleston)

Geüpdatet op 17 mei 2018 
Het is bijna zover! De hamburgerketen Five Guys Burgers and Fries opent eind mei 2018 hun vestiging in het centrum van Den Haag. Het restaurant zit in het pand aan het Spui op nummer 10, tussen KFC en boekenwinkel Van Stockum.

De fastfoodketen heeft al drie andere vestigingen in Nederland, namelijk in Rotterdam, Eindhoven en Utrecht. In Amerika zijn de Five Guys in de afgelopen jaren al meerdere malen uitgeroepen tot de beste hamburgerketen van het land. Is dit terecht? We komen er snel genoeg achter!

1986
Het eerste restaurant van Five Guys werd in 1986 geopend in Amerika. Het is een familiebedrijf en de naam verwijst naar de oprichter en zijn vier zonen. Nu heeft de hamburgerketen meer dan 1.500 vestigingen over de hele wereld.

Five Guys Burgers and Fries staat er bekend om dat je onbeperkt toppings mag toevoegen aan je burger. In totaal zijn er blijkbaar 250 duizend manieren waarop een burger bij Five Guys samengesteld kan worden. Behalve burgers kan je hier ook diverse sandwiches en hotdogs halen. Genoeg om te proberen dus! Ben je benieuwd wat je er allemaal kunt eten? Hier alvast het menu van Five Guys Burgers and Fries!

Ben je ook zo benieuwd geworden naar Five Guys Burgers and Fries en hun hamburgers of denk je dat het maar een hype is? Laat jouw reactie achter onderaan her bericht.

 

11207 getoond, 5051 bekeken

2 thoughts on “Five Guys Burgers and Fries opent vestiging aan het Spui in Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *