Five Guys Burgers and Fries opent vestiging aan het Spui in Den Haag

Bron: Flick (Jerry Huddleston)

Bron: Flick (Jerry Huddleston)

Geüpdatet op 29 mei 2018 
De hamburgerketen Five Guys Burgers and Fries Den Haag heeft deze week zijn deuren geopend in het centrum van de stad. Het restaurant zit in het pand aan het Spui op nummer 10, tussen KFC en boekenwinkel Van Stockum. Het restaurant is zeven dagen per week geopend van 10.00 uur tot 22.00 uur.

De fastfoodketen heeft al drie andere vestigingen in Nederland, namelijk in Rotterdam, Eindhoven en Utrecht. In Amerika zijn de Five Guys in de afgelopen jaren al meerdere malen uitgeroepen tot de beste hamburgerketen van het land. Is dit terecht? We komen er snel genoeg achter!

1986
Het eerste restaurant van Five Guys werd in 1986 geopend in Amerika. Het is een familiebedrijf en de naam verwijst naar de oprichter en zijn vier zonen. Nu heeft de hamburgerketen meer dan 1.500 vestigingen over de hele wereld.

Five Guys Burgers and Fries staat er bekend om dat je onbeperkt toppings mag toevoegen aan je burger. In totaal zijn er blijkbaar 250 duizend manieren waarop een burger bij Five Guys samengesteld kan worden. Behalve burgers kan je hier ook diverse sandwiches en hotdogs halen. Genoeg om te proberen dus! Ben je benieuwd wat je er allemaal kunt eten? Hier alvast het menu van Five Guys Burgers and Fries!

Ben je ook zo benieuwd geworden naar Five Guys Burgers and Fries en hun hamburgers of denk je dat het maar een hype is? Laat jouw reactie achter onderaan het bericht.

 

30750 getoond, 12701 bekeken

6 thoughts on “Five Guys Burgers and Fries opent vestiging aan het Spui in Den Haag

  1. Burger kan je zelf samenstellen dus zo lekker maken als je zelf wilt.
    Het garnituur is lekker en vers. Het brood goedkoop voor een burger van 10€ dus als daar verandering in komt het geld waard (brioche oid ipv 0,25 AH brood. Anders zeker niet het geld waard want samen met een shake en friet ben je 20€ lichter in 10 minuutjes

  2. lekkere friet en shakes …niet opnieuw vullen met een shake wel cola erg jammer…burger vlees niet te eten :(..erg jammer beetje te duur allemaal dat voor 35 euro teleurgesteld :(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *