Fotowedstrijd: de mooist verlichte plek van Den Haag! (win een boottocht)

mooist verlichte plek in den haagHet is vroeg donker, koud en guur buiten. De winter is officieel begonnen. Maar het is niet alleen kommer en kwel, want Den Haag is niet alleen in de zomer maar ook in de winter prachtigmooi. De schattig verlichte straatjes, sfeervol verlichte gebouwen, met lichtjes behangen kerstbomen; het is één groot lichtfeest in Den Haag. En omdat we dat graag willen vastleggen, gaan we in deze fotowedstrijd op zoek naar de mooist verlichte plek van Den Haag. Straten, gebouwen, huizen; alles mag, als het maar openbaar toegankelijk, Haags en verlicht is!

Meedoen met de mooiste verlichte plek wedstrijd?
Stuur jouw foto van de mooist verlichte plek van Den Haag op naar info@denhaagdirect.nl onder vermelding van fotowedstrijd mooist verlichte plek. Of deel je foto op TwitterFacebook met de mention @DenHaagDirect. Tot en met woensdag 28 december 2016 12.00 uur kun je jouw foto inzenden.

Let op:
– Maximaal 1 inzending per persoon
De foto moet in Den Haag gemaakt zijn (vermeld daarom ook waar hij gemaakt is)

Stemmen op de foto van de mooist verlichte plek van Den Haag
Alle ingezonden foto’s worden op de website getoond en in een album op onze Facebookpagina geplaatst. Vervolgens kan er op de foto’s gestemd worden, door een like achter te laten. De 5 foto’s die na een week de meeste likes hebben, worden in een poll op de website geplaatst. Ook worden er 3 foto’s door de redactie uitgekozen die meegaan naar de finale. De foto met de meeste stemmen wint de fotowedstrijd!

De prijs!
De winnaar mag zichzelf de beste fotograaf van Den Haag noemen en wint een privé boottocht van de Willemsvaart (max 12 personen) door de mooie grachten van Den Haag.

6937 getoond, 317 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *